Lente SS17 | UrbanMoms.nl

LA LA LENTE GARDEROBE

Ja het is lente (eindelijk)! Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe frisse en sprankelende garderobe bij. Één van de trends voor dit komende seizoen, is toch wel de bloemenprint, van top tot teen en dus kan je er dit seizoen zeker niet omheen, dat rijmt ;).

Wie dacht dat bloemenprintjes oubollig of tuttig waren, forget it, de winkels hangen vol met stoere bloemenprintjes van subtiele bloemetjes tot all over prints.

Éen van de bloemen items in Fiene haar kast, is dit t-shirt van Mini Rodini uit de collectie genaamd Isola Bella, wat letterlijk mooi eilandje betekend, in noord Italië. Op het eilandje staat een kasteel, wat omringt is door prachtige bloementuinen gevuld met beelden. Dit verklaart dus ook de vele bloemenprintjes in deze collectie van Mini Rodini.

Lente SS17 | UrbanMoms.nl

Het mosterdgele jurkje wat Fiene draagt is van het Nederlands merk Grey Label. Juist omdat het t-shirt al vrij intens is wat betreft de print, vind ik het mooi om het te combineren met dit eenvoudige (maar zeker niet saai) jurkje.
Tegelijkertijd combineer ik datzelfde t-shirt met het Mini Rodini leopard broekje, wat dus juist weer print op print is, oftewel je kan er alle kanten mee op.

Lente SS17 | UrbanMoms.nl

Lente SS17 | UrbanMoms.nl

Een ander ‘flower power’ item is dit broekje van de Zara, eveneens het t-shirtje. De fakefur bodywarmer is van CarlijnQ en de kniekousen zijn van het Franse merkje Collégien.
Een paar van mijn andere bloemige favo’s vind je hieronder. Heel veel shop plezier!

Liefs, Elise

Lente jurkjes | UrbanMoms.nl

  1. Floral Celeste jurk
  2. T-shirt met volant
  3. Jurk met gardenia’s
  4. Bloemen espadrilles
  5. Bloemen rok
  6. Donkergroene longsleeve met bloemen
  7. Bloemetjes blouse
  8. Bloemen tuinbroek
  9. Wijde bermuda met bloemen

Extra: haarspeldjes

(Visited 132 times, 1 visits today)
About the author
Elise is mama van Fiene (2015) & Seff (2018), woont samen in Rotterdam en runt haar eigen agentschap met baby & kids lifestyle merken. Naast haar passie voor geuren, make-up en huidverzorging, heeft ze een grote voorliefde voor fashion. Op UrbanMoms deelt ze outfit inspiratie en haar favoriete must-haves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *