Lego Duplo Mijn Eerste Treinset review | UrbanMoms.nl

LEGO DUPLO MIJN EERSTE TREINSET: EEN TOP CADEAU VOOR KERST

Of ik een blog wil schrijven over Lego Duplo? Maar natuurlijk! Flink jeugdsentiment en bovendien speelt Flint heel graag met Duplo. Tijd om hem eens blij te maken met een mooi cadeau! Hij is dol op auto’s en treinen (zoals de meeste boys), dus koos ik voor ‘Mijn Eerste Treinset’. Een mooie startersset voor jongens en meiden, inclusief rails, locomotief, wagon, station met kaartloket, brandstofpomp, stoplicht, machinist, kind en een geitje.
Hij vond het uitpakken al een feestje, maar toen hij zag wat er in zat, was hij door het dolle heen! Een treinrails!!
Het bouwen kon beginnen en een rondje was snel gemaakt. Na wat handmatige proefrondjes (wat niet zo heel gemakkelijk ging), kwamen we er achter dat er nog batterijen in de locomotief moesten. Fijn zo’n handige moeder ;) Maar een kind kan de was doen.
Toen de batterijen er eenmaal in zaten, was het feest compleet! Met een speciale start- en stopknop gaat de trein rijden en maakt bijbehorende geluiden. Super leuk voor kids! Met de brandstofpomp kan er getankt worden en ook dat geeft een geluidje. Fantastisch! Flint is de hele dag zoet geweest met zijn nieuwe Duplo trein en nam hem overal mee naar toe. De trein rijdt trouwens ook gewoon op de vloer zonder treinrails, maar als je extra rails wilt kopen dan kan dat. De rails is namelijk ook los verkrijgbaar. Niet per definitie super fashionable, maar wel een onwijs leuk, duurzaam en praktisch cadeau voor de Kerst, waar de kids zich uren mee kunnen vermaken! Wij worden er blij van!
Deze treinset is geschikt voor kids van 2 tot 5 jaar en is o.a. te koop bij Bol.com.

Lego Duplo Mijn Eerste Treinset review | UrbanMoms.nl

Lego Duplo Mijn Eerste Treinset review | UrbanMoms.nl

Lego Duplo Mijn Eerste Treinset review | UrbanMoms.nl

Lego Duplo Mijn Eerste Treinset review | UrbanMoms.nl

Lego Duplo Mijn Eerste Treinset review | UrbanMoms.nl

Lego Duplo Mijn Eerste Treinset review | UrbanMoms.nl

Lego Duplo Mijn Eerste Treinset review | UrbanMoms.nl

Lego Duplo Mijn Eerste Treinset review | UrbanMoms.nl

Lego Duplo Mijn Eerste Treinset review | UrbanMoms.nl

Lego Duplo Mijn Eerste Treinset review | UrbanMoms.nl

Lego Duplo Mijn Eerste Treinset review | UrbanMoms.nlShop ‘Mijn Eerste Treinset’ van Lego Duplo voor de Kerst bij Bol.com

(Visited 492 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *