LEGO World herfstvakantie | UrbanMoms.nl

LEGO WORLD: HET PERFECTE UITJE IN DE HERFSTVAKANTIE

Dit jaar is het alweer tijd voor de 16e editie van LEGO World Nederland. Het grootste LEGO spektakel ter wereld vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht, van dinsdag 18 t/m maandag 24 oktober 2016. Hét perfecte uitje tijdens de herfstvakantie als je het ons vraagt.

O.a. LEGO Friends, LEGO Duplo en Flints favorieten Ninjago en Star Wars zijn allemaal van de partij. Dat wordt een heerlijke dag bouwen en vermaak in de Jaarbeurs, of het nu regent of niet.

LEGO World is open van 10.00-17.00 uur en de toegangsprijs is €19,50 p.p. (kinderen tot 2 jaar gratis). Bekijk hier de plattegrond van het evenement en vind er meteen meer informatie over LEGO World.

Ook zin om te gaan?

Wij zijn op de openingsdag -dinsdag 18 oktober- van de partij én ik mag twee kaarten weggeven! Wil jij ook een dag met je kind, kleinkind of neefje of nichtje naar LEGO World in Utrecht? Laat dan hieronder een reactie achter. Op maandag 17 oktober zullen wij de winnaar via de mail op de hoogte stellen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Good luck en misschien tot volgende week!
* Note: De winnaar heeft inmiddels bericht gekregen.

(Visited 360 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

17 Comments

 1. Mijn zoontje vraagt elke dag of we naar Legoworld gaan in de herfstvakantie, maar met kaartjes voor de trein erbij word het toch wel een duur uitje. Dus ik zou heel graag kans willen maken op de kaartjes voor Legoworld ☺

 2. Wauw!! Wil super graag met jullie mee nasr LEGO world! Zoon Pepijn is al groot van en 4 jaar oud… en deze mama is nog wel de grootste fan

 3. Ohh super leuk, het staat al jaren op de planning maar het lukt maar niet om er naar toe te gaan. Onze herfst vakantie valt een week later en begint dus dit jaar pas in het weekend van 22 oktober. We hebben de planning om dit jaar op maandag 24-10 (de laatste dag dus) te gaan maar ik heb nog geen kaartjes gekocht, wat zou het te gek zijn als we deze zouden winnen!! Keep my fingers crossed!

 4. O ja Esther wat een leuk! Ik wil heel graag gaan met mijn 3 kinderen dus 2 kaartjes winnen zou echt super zijn! Succes met je blog!!! Groetjes claire

 5. Ja dat is een uitje wat hier zeker wel in de smaak zal vallen!!! Erg leuk om samen een dagje met mijn oudste zoon op pad te gaan. Duimen dus

 6. Mijn dochter is volgende week een dagje naar Paardenkamp, en ik heb mijn zoontje een leuke dag met mama beloofd. Ik denk dat ik geen leukere dag bedenken dan een dagje quality time met alleen maar Lego :-)

 7. Dit is het ultieme verjaardagscadeau voor onze Jules. Komende week wordt hij 4 jaar en zijn hele verlangslijstje staat vol met nieuwe lego. Dit zou een te gekke ervaring voor hem zijn voordat hij aan zijn eerste schooldag begint. Duimen, duimen!

 8. Zou super zijn voor mijn zoontje kai van 4 jaar! Hij is net een maand gestart met de kleuterschool en heeft nu lekker herfstvakantie. Het perfecte uitje voor de vakantie lijkt mij!

 9. Hallo oud klasgenoot!

  Ik zie dat je kaartjes voor Legoworld verloot.
  Wat ontzettend gaaf!!
  Onze dochter van 6 is helemaal fan van lego en dit is het perfecte uitje voor de herfstvakantie.
  Wel wat prijzig momenteel met een man in de WW….
  Dus ik zou heel graag kans willen maken op de gratis kaartjes.

 10. Ja Joepie! LEGO rocks!!! Thomas & Carmen (tweeling van 6 jaar uit Rotterdam) willen dolgraag gaan. Favoriet zijn LEGO NexoKnights en LEGO Elves en natuurlijk LEGO Starwars. May the force be with us! :-)

 11. Would love to back to Utrecht> again.We were there today in Spoorwagen Museum and I can’t wait to back to this beutiful city again :) Anna from Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *