Lemodi meubels | UrbanMoms.nl

LEMODI: MOOIE EN PRAKTISCHE MEEGROEI MEUBELS

Al geruime tijd was ik op zoek naar een mooi tafeltje voor in de woonkamer voor onze jongens. We hebben een vrij strak en clean interieur en ik zocht iets wat daarbij paste. Niet te veel poespas, maar ook niet te simpel. Nu mailde Lemodi mij enige tijd geleden over hun nieuw te lanceren label en hun simplistische design sprak me meteen aan.

Lemodi maakt prachtige houten meubels zoals een wiegje, bureau, picknicktafel en een bankje én de meubels zijn zonder 1 schroef in elkaar te zetten.
Daarnaast is het leuke aan deze meubels, dat zij letterlijk meegroeien met de leeftijd van je kindje. Neem bijvoorbeeld het wiegje. Als jouw kleine toe is aan een ledikantje, hoef je de wieg niet weg te zetten tot een eventueel volgend kindje, nichtje of neefje. Want als je 2 elementen aan dit design toevoegt, maak je er een splinternieuw bankje van voor je peuter! Briljant toch?!

Voor onze jongens koos ik de picknicktafel, die letterlijk in 2 minuten in elkaar stond. Een kwestie van alle elementen in elkaar schuiven. Piece of cake ☺

Lemodi meubels | UrbanMoms.nl

Lemodi meubels | UrbanMoms.nl

En het leuke is, is dat hij ook weer zo uit elkaar te halen is. En dus ideaal om mee te nemen! De verjaardag van Riff vierden wij namelijk afgelopen zondag is het Vroesenpark in Rotterdam; heerlijk om nog even te genieten van de nazomer. De picknicktafel van Lemodi ging dus ook mee, want -de 7 planken waar hij uit bestaat- paste makkelijk opgestapeld in de auto. En de kids maakten er dankbaar gebruik van!

Lemodi meubels | UrbanMoms.nl

Meer weten over Lemodi? Neem dan eens een kijkje op hun website voor alle designs. En wanneer je de code ‘hellolemodi’ gebruikt bij het afrekenen, krijg je 20% korting!

(Visited 570 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

2 Comments

  1. Wow echt héél toevallig! Ik zat zondag ook in het vroesenpark en vroeg me al af wat voor handig bouwpakket jullie bij je hadden! Mijn zoontje van 1 kwam nog een paar x toe naar jullie omdat hij alles zo interessant vond… Kom ik er nu opeens achter dat het een blogmama was die ik volg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *