Baby #2 announcement UrbanMoms.nl

LET’S GET PERSONAL: BIG NEWS!!

Ik denk dat ik sinds de lancering van UrbanMoms (nu 1,5 jaar geleden) geen groter nieuws met jullie heb gedeeld, als wat ik vandaag ga doen. Al een aantal weken ligt het op het puntje van mijn tong om het jullie allemaal te vertellen, maar ik moest echt even wachten tot het allemaal zeker was. En nee, het gaat niet om een samenwerking of een mooi nieuw project (die er overigens wel aankomen), maar ik ben ruim 12 weken in verwachting van ons tweede kindje! Flint krijgt er in september dus een broertje of zusje bij!

We zijn echt super blij en kijken er onwijs naar uit om het babyavontuur na 4 jaar opnieuw te beleven! Al moet ik toegeven dat de keuze om voor een tweede kindje te gaan, best even heeft geduurd. Maar afgelopen zomer hebben we dan toch de knoop doorgehakt en het was toen vrijwel meteen raak. Tijdens onze vakantie in Frankrijk heb ik trouw alcohol vrije Mojito’s en sapjes gedronken, maar met 9 weken ging het mis. Een miskraam. Hier had ik geen rekening mee gehouden… Maar niet goed is niet goed. Ik ben verdrietig en boos geweest, maar gelukkig hadden we 3 maanden daarna weer een positieve test.

De weken die daarop volgden waren wel extra spannend. Was het dit keer wel goed? 7 weken… 8 weken… 9 weken… Met 10 weken zagen we een kloppend hartje en met 12 weken kregen we gelukkig wederom de bevestiging van een mini mensje ‘life and kicking’ in mijn buik. Wat ontzettend bijzonder is het toch!

The news is out. Het genieten kan beginnen!

Baby #2 announcement UrbanMoms.nl

(Visited 655 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder van UrbanMoms.nl, runt samen met haar compagnon creatief bureau vanDAMM, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

53 Comments

 1. Proficiat! Hier ook na twee miskramen een broertje er bij voor onze bijna 4-jarige meid. En ze is heel zorgzaam naar hem toe. Ideaal leeftijdsverschil. Geniet en veel liefs!

 2. Jaaa zo leuk! Proficiat!
  Moeilijk he dat stilhouden??! Had ik ook… Zeker als je dagelijks over mama en baby dingen blogt! :)
  Ik kijk alvast uit naar af en toe een baby update!
  Geniet geniet geniet! X

 3. Wat ontzettend leuk! Van harte gefeliciteerd. Wat ontzettend vervelend dat het eerst mis is gegaan. Gelukkig zijn jullie nu gezegend met een groeiend wondertje in de buik én eentje daarbuiten natuurlijk. Flint, jij ook gefeliciteerd! Heb je al zin om je broertje of zusje te ontmoeten?

 4. Hoi Esther, gefeliciteerd, wat een leuk nieuws! Ik wens je een fijne zwangerschap toe! Tegenwoordig kijk ik wat vaker op jouw site om inspiratie op te doen. We zijn namelijk in dezelfde maand uitgerekend ;-) Groetjes, Elise

 5. Wat een super leuk nieuws Esther & fam! Ik hoop dat je een fijne zwangerschap hebt. Enne….septemberkindjes zijn geweldig :) (ik heb er inmiddels 2). Geniet van je zwangerschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *