Lou-La | UrbanMoms.nl

Leuk in Rotterdam: boutique Lou-La

Update: Lou-La is gesloten per 1 oktober 2019. De Rotterdamse Goudsesingel is sinds afgelopen augustus weer een pareltje rijker. Hoewel wij daar al met enige regelmaat te vinden zijn voor de fijne wafels met bacon van By Jarmusch, zit daar nu ook  het te gekke Lou-La: een winkel vol fashionable items voor mama’s en mini’s.

Conceptstore

Lou-La is de liefdesbaby van juwelenmerk Xzota (Tessy) en kledingwinkel Louen (Wendy). Deze laatste is al jaren een absolute favo als het gaat om shoppen in Rotterdam. Nu willen de dames ons met Lou-La ook verleiden met al het mooist voor kids. In de conceptstore vind je zeer fraaie mode, sieraden, interieur en lifestyle items voor dames en voor de kleintjes. Denk aan gebreide vestjes, rieten mandjes, ringen met kleurstenen, maar ook fietsjes en lippenbalsems.

Lou-La_2 | UrbanMoms.nl

Verboden voorbij te lopen!

Lou-La is gevestigd in het hippe industriegebouw en als je langs loopt wil je eigenlijk direct een kijkje gaan nemen.  De roze muur met lichtfiguren, de tafel vol fijne sieraadjes en de rekken met pastelkleurige mode items geven je direct het gevoel dat je deze winkel niet over mag slaan. Verwacht geen grote hoeveelheden en een overvloed aan keuzes, maar een klein en fijn assortiment met originele, kwalitatieve spullen voor jezelf, je mini’s, je huis of iemand anders.

Staat er geen tripje Rotterdam op de planning of ben je meer een ‘shoppen vanaf de bank’ type? Geen zorgen! De meeste items zijn ook te koop op de website: lou-la.nl

(Visited 820 times, 2 visits today)
About the author
Lauri Kok (30) is een geboren en getogen Rotterdamse en als moeder van de 13 jarige Mikai ('05) weet ze inmiddels alle ins en outs over het stadse leven met kids. Na haar studie communicatie heeft ze van alles gedaan, al is schrijven een van haar favo bezigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *