Lennebelle NEST | UrbanMoms.nl

Lief Moederdagcadeautje: De nieuwe sieradencollectie van Lennebelle

Hoewel de meeste moeders natuurlijk het aller gelukkigst worden van een zelfgemaakte tekening of knutselwerkje, is de nieuwe sieradencollectie van Lennebelle een heel fijn alternatief voor een cadeautje met een persoonlijke touch.

De sieraden van dit merk zijn speciaal ontworpen voor moeders en hun kinderen en ook de nieuwste collectie is weer gebaseerd op de speciale band tussen moeder en kind. Met het idee dat moeders hun dierbaren -en in het speciaal hun kinderen- het liefst zo dichtbij mogelijk houden.

De nieuwe collectie genaamd “Nest” bevat een kettinkje met eivormig hangertje waarin een kleine schat, fotootje of persoonlijke boodschap gedaan kan worden.
Door de hanger te laten graferen met een letter naar keuze, wordt dit cadeautje nog eens extra bijzonder en persoonlijk.
Lennebelle NEST ketting | UrbanMoms.nl

Voor mama en dochter

Het armbandje uit deze collectie is te bestellen voor mama’s en dochters en is voorzien van zoetwater parels in verschillende kleuren, waarvan wordt gezegd dat ze symbolische bescherming bieden. Ook dit armbandje wordt gegrafeerd met een persoonlijke letter.
Lennebelle NEST armband | UrbanMoms.nl

Feestje om uit te pakken

De Deense illustrator Mie Frey Damgaard is verantwoordelijk voor de super schattige cadeauverpakking. Het moederschap en de rol van dochter, zus en vrouw geldt als grootste inspiratie. De elegante zwaan die haar baby’s beschermt en omarmt illustreert het idee van deze sieradencollectie en ziet er ook nog eens erg lief uit. De sieraden zelf zitten in een klein, glazen buisje met een kurkje bovenop.

De ketting en het armbandje zijn verkrijgbaar in 925 sterling zilver en 18K gold plated (met een goudlaagje). De prijzen variëren van €49,- tot €69,- en zijn verkrijgbaar in de webshop van Lennebelle.

(Visited 370 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *