Little Lady favorites | UrbanMoms.nl

LITTLE LADY FAVORITES door Elise

Hoewel mijn baby girl nog even op zich laat wachten, is haar kledingkast nu al overladen met de leukste jurkjes, broekjes, truitjes en ga zo maar door. Elke week neem ik mezelf weer voor om even niets te kopen. Maar je raadt het al, elke week weer een mislukte poging… Daarnaast worden we natuurlijk ook nog eens enorm verwend door de lieve mensen om ons heen.

Stoer en schattig

Als ik de stijl moet omschrijven waar ik van hou, is het een combinatie van stoer en schattig. Alhoewel ik je kan vertellen dat er niet heel veel roze terug te vinden is in de kast…
Het varieert van stoere harem broekjes tot schattige bloemetjes jurkjes. Waar ik de kleertjes koop, is heel wisselend. Ook kijk ik naar het prijskaartje, want door andere moeders ben ik al gewaarschuwd dat ze er zo uit groeien! Ik vind het leuk om wat voordelige dingetjes te combineren met een duurder kledingstuk.
Little Lady favorites | UrbanMoms.nl

Veel nieuwe merkjes ontdekt via Instagram

Mede door o.a. Instagram heb ik veel leuke merkjes ontdekt, zoals Little Indians, Krijtwit, Carlijnq, Luckyno7, Hello Apparel en Mini Rodini. Maar ik ben ook verslaafd aan de new born collectie van de Zara, H&M en de Hema. Een outfit is pas helemaal compleet met de juiste accessoires en schoentjes erbij.

Little Lady favorites | UrbanMoms.nl

Ook schoenen mogen niet ontbreken

Afgelopen week heb ik toevallig baby’s eerste paar sneakers gekocht: Nike airforce 1. En ook de baby moccs mogen natuurlijk niet ontbreken in de schoenen-collectie. Ik heb wat outfits samengesteld, zodat jullie vast een kijkje kunnen nemen in de kast van onze kleine meid. Ik kan haast niet wachten om het haar aan te trekken! :-)

Little Lady favorites | UrbanMoms.nl

(Visited 1.114 times, 1 visits today)
About the author
Elise is mama van Fiene (2015) & Seff (2018), woont samen in Rotterdam en runt haar eigen agentschap met baby & kids lifestyle merken. Naast haar passie voor geuren, make-up en huidverzorging, heeft ze een grote voorliefde voor fashion. Op UrbanMoms deelt ze outfit inspiratie en haar favoriete must-haves.

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *