De luiertas van Evellien | UrbanMoms.nl

DE LUIERTAS VAN… EVELIEN VAN GEENE

Het is even geleden, maar we hebben weer een ‘Luiertas van…’ post voor jullie. Deze keer van UrbanMoms’s contributor Evelien! 11 maanden geleden ben ik bevallen van ons derde kindje. Ik ben nooit het type geweest voor een echte luiertas, zo één met aparte vakjes voor de luiers en flesjes enzo, hoewel ik daar zeker wel het nut van inzie want ik ben altijd alles kwijt. Ik gooi namelijk alles in een ruime tas en hoop dat alles er in zit voor alle tripjes naar school, sporttrainingen en werkafspraken. Veel speelgoed neem ik niet mee, een bijtring/rammelaar volstaat wel. En onderweg vind ik altijd wel iets dat haar even bezighoudt zoals een lepeltje/rietje of boekje.

Evelien’s essentials

Uiteraard gaat er een setje schone kleren en genoeg luiers en doekjes mee en van die luierzakjes voor de vieze luiers vind ik ook altijd erg handig. Als Mickey onderweg een slaapje moet doen zorg ik er wel voor dat ‘aap’ mee is. Daarnaast ook in ieder geval 1 grote hydrofieldoek die ik met behulp van de super handige ‘swaddle clips’ bevestig zodat ze niet te veel afgeleid wordt en de zon niet naar binnen schijnt. Nu het zomer is zorg ik ook voor een tube zonnecrème die niet alleen door Mickey maar ook door haar broers en mezelf gebruikt kan worden. En zonnehoedje mag ook niet ontbreken. Een klein snackje voor onderweg is ook geen overbodige luxe voor deze hongerige dame. De kleine rijstwafeltjes zijn op dit moment groot favoriet bij haar.

En dit zit er in haar tas:

  1. Dove and Dovelet bijtring
  2. Zara Jumpsuit
  3. Aiden + Anais Hydrofieldoek
  4. Canvas tas HM
  5. Swaddle clip
  6. Jellycat Aap
  7. Hema hoedje
  8. Organix snack
(Visited 549 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *