Hotspot Kicking Horse Den Haag | UrbanMoms.nl

LUNCHEN OF KOFFIE DRINKEN DOE JE BIJ KICKING HORSE IN DEN HAAG

Om te beginnen zal ik mijzelf even voorstellen; ik ben Dani, zelfstandig fotografe en woonachtig in Den Haag met mijn grote liefde en creatief partner Jonas en ons geweldige zoontje Raaf die net 1 is geworden. Den Haag is een fijne, levendige stad om in te wonen voor jong en oud, vooral in de zomer is het heerlijk om je dagen op de Haagse stranden door te brengen. Maar gelukkig is er ook in de winter genoeg te doen!

In het chique Statenkwartier in Den Haag vind je de sfeervolle winkelstraat De Fred (Frederik Hendriklaan). De Sinterklaaskadootjes zullen inmiddels wel binnen zijn, maar als je nog een kerstkadootje zoekt en niet de drukke binnenstad in wilt, dan is het zeker de moeite waard om hier eens doorheen te wandelen! Niet te missen in deze straat is Paagman, maar verstopt in deze boekenwinkel zit het Kicking Horse Café. Een fijne plek om met (of zonder) kinderen te gaan lunchen of een kopje koffie te drinken.

Het menu bestaat grotendeels uit gerechten met organic ingrediënten en ook voor de kleine kindermaagjes staat er genoeg lekkers op de kaart. Doordeweeks kun je er ’s avonds ook nog eens terecht voor een betaalbare en snelle maaltijd. Volgens mij zijn ze zelf toch het meest trots op hun verschillende soorten koffieblends, maar ik drink geen koffie, dus daar kan ik helaas niet over meepraten! Wel word ik altijd erg blij van de verse fruitshakes en lekkere taartjes. Als kinderen het zat zijn om aan tafel te zitten, staat er een ruime collectie kinderboeken voor ze tussen de kranten, hoe kan het ook anders in een boekenwinkel.
Maar veel kids klimmen dan op de houten paarden die er staan of kruipen achter de computers met internet. Als ik weer naar buiten loop ga ik graag via het speciale kindergedeelte in de boekenwinkel, nog even snuffelen tussen alle mooie boeken en ondertussen vermaakt Raaf zich prima in de tv-hoek.

Tip: Op loopafstand zitten het Omniversum en het Museon. Beiden erg leuk voor kids! Voor volwassenen zijn het GEM, Gemeentemuseum en Fotomuseum (koop een combinatieticket!) ook goed vertoeven en kids gaan gratis mee!
Hotspot Kicking Horse Den Haag | UrbanMoms.nl

Hotspot Kicking Horse Den Haag | UrbanMoms.nl

Hotspot Kicking Horse Den Haag | UrbanMoms.nl

Hotspot Kicking Horse Den Haag | UrbanMoms.nl

(Visited 515 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *