Fotoboekje Bundle | UrbanMoms.nl

MAAK BINNEN 5 MINUTEN EEN EIGEN FOTOBOEKJE MET DE APP VAN BUNDLE

[Sponsored story] Toen Flint 1 jaar werd, heb ik voor hem een fotoboek gemaakt met alle momenten die wij het eerste jaar met hem hebben beleefd. Voor Riff ben ik voornemend om dit ook te doen. Het is zo waardevol om die mooie momenten vast te leggen, te bewaren en terug te kijken.
Op je telefoon zijn die mooie momenten niet zo 1-2-3 terug te halen, omdat er dagelijks zoveel foto’s worden gemaakt dus die verdwijnen snel naar de achtergrond. En een fotoboek bladeren je nog wel eens door, maar wat is dat toch altijd enorm veel werk…

Fotoboekje Bundle | UrbanMoms.nl

Maar nu kan je heel snel en eenvoudig via je smartphone jouw eigen fotoboekje maken met de app van Bundle. Het A5 formaat fotoboekje heeft een zachte cover en er is plek voor 48 foto’s. Dit heb ik dus gedaan met mijn favoriete foto’s van Riff. En binnen 5 minuten geregeld!

Normaal gesproken kost zo’n Bundle Book € 9,95 (plus € 3,95 verzendkosten), maar Bundle geeft maar liefst 100.000 fotoboekjes weg. Leuk om opa of oma mee te verrassen deze feestdagen!

Fotoboekje Bundle | UrbanMoms.nl

Hoe het werkt?

Met Bundle kan je jouw foto’s op je smartphone makkelijk bundelen, terugkijken en delen.
Wanneer je de app hebt gedownload, selecteer je jouw favoriete foto’s en plaatst je deze in een map (oftewel bundle). Die map kan je dan weer delen met vrienden en/of familie. Ideaal voor opa’s en oma’s die geen moment van de kleine spruit willen missen ;)
En als extra optie kan je nu dus ook zo’n leuk (gratis) fotoboekje maken!

Tip

Wanneer je een fotoboekje wilt maken, zorg er dan voor dat alle foto’s bewerkt in de bundle staan. Deze kan je namelijk niet meer aanpassen of bewerken.

Download de app hier en bestel nu jouw gratis Bundle Book (excl. verzendkosten).

Fotoboekje Bundle | UrbanMoms.nl

(Visited 1.121 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *