Maison Deux | UrbanMoms.nl

Maison Deux: Stijlvol design voor kids

We hebben weer een super leuk merk wat wij maar als te graag met jullie delen. Maison Deux ontwikkelt prachtige, design interieur- en lifestyleproducten waar niet alleen kinderen, maar ook zeker papa’s en mama’s blij van worden.

Niet opruimen aub!

De Maison Deux collectie is modern, minimalistisch, stijlvol en met een vrolijke knipoog. Iconische items met een speelse twist, waarvan je direct kunt zien dat het bijzonder is. Interieur items voor kids die gezien mogen worden en speelgoed dat te mooi is om na het spelen in een kast te verdwijnen. Opruimen hoeft niet hoor!

Maison Deux_2 | UrbanMoms.nl

LOVE love love

De naam van het merk mag dan niet heel Nederlands klinken, Maison Deux is wel degelijk afkomstig uit onze hoofdstad. Begonnen in 2016, met de ambitie om de thuisomgeving van kinderen en ouders dichter bij elkaar te brengen. Wie een kijkje gaat nemen op de website van het merk zal zien dat, de vooralsnog vrij minimale collectie van Maison Deux, past in elk interieur en een echt design gevoel uitstraalt. Geen schreeuwerige toestanden, maar mooie materialen en pastel tinten. De ‘hobbelmeloen’ en het LOVE vloerkleed zijn wat ons betreft perfect babykamer materiaal, maar dat geldt eigenlijk stiekem voor alles.

Maison Deux_3 | UrbanMoms.nl

Kwalitatief design

De groeiende collectie meubels, speelgoed en woonaccessoires van Maison Deux zijn gemaakt in Europa van hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Het idee is dan ook dat de items generaties lang meegaan. Door samen te werken met talentvolle ontwerpers hoopt Maison Deux ons ook in de toekomst te blijven verrassen met mooie items. Wij zitten er in ieder geval klaar voor! Maison Deux is te koop via de website van Maison Deux of in de webshop van o.a. Fonq.

(Visited 339 times, 1 visits today)
About the author
Lauri Kok (30) is een geboren en getogen Rotterdamse en als moeder van de 13 jarige Mikai ('05) weet ze inmiddels alle ins en outs over het stadse leven met kids. Na haar studie communicatie heeft ze van alles gedaan, al is schrijven een van haar favo bezigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *