ONLINE BOODSCHAPPEN BESTELLEN ALS JE ZWANGER OF NET BEVALLEN BENT

Online boodschappen doen Albert Heijn | UrbanMoms.nl

Vorige week donderdag vroeg ik jullie op Facebook of jullie tijdens je zwangerschap (of net na je bevalling) wel eens de boodschappen thuis hebben laten bezorgen. Een heel aantal van jullie hebben dit wel eens gedaan, met als belangrijkste reden gemak, efficiency en je niet laten verleiden tot impulsaankopen.

Wat wordt er dan zoal besteld?

Dan worden vooral de zware boodschappen besteld: frisdrank en bier voor het verwachte kraambezoek. En dan de luiers en babyvoeding niet te vergeten ;). Bovendien kan je zo in alle rust van elkaar genieten, zonder dat je je druk hoeft te maken over de boodschappen. En laten we eerlijk zijn, boodschappen doen met een pasgeboren baby én een peuter of een kleuter is nu niet bepaald het allerleukste om te doen in je kraamweek toch?! Daarnaast scheelt het gewoon een hoop gesjouw en word je niet verleid om allerlei lekkere dingen te kopen.

Sommigen van jullie hebben nog nooit de boodschappen thuis laten bezorgen en deden zelfs nog op de dag van bevallen de boodschappen (respect!). Of hadden een lieve man die dit voor hen deed (definitely a keeper!).

Zelf heb ik ook regelmatig mijn boodschappen thuis laten bezorgen. Niet per se tijdens mijn zwangerschap of na mijn bevalling, maar vooral met verjaardagen. Geen gesjouw met zware boodschappen, maar tot in je keuken bezorgd.

Gemak i.v.m. bekkeninstabiliteit…

Nu dat we weten dat er een tweede kindje in aantocht is, zal ik zeer waarschijnlijk wat vaker gebruik gaan maken van de online boodschappenservice van Albert Heijn. Na de bevalling van Flint heb ik zelf namelijk bekkeninstabiliteit gekregen en heb nog regelmatig last van mijn rug en bekken. Met mijn huidige zwangerschap kan ik nu al niet meer te veel en te zwaar tillen en dan is het thuis laten bezorgen van de boodschappen natuurlijk echt ideaal.

Online boodschappen doen Albert Heijn | UrbanMoms.nl

(Visited 337 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

2 Comments

  1. Ik laat regelmatig boodschappen thuisbezorgen. Zo handig is dat. Je koopt ook minder snel onzin omdat je het tegenkomt in de winkel…ik vind het echt een uitvinding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *