Wij supporten graag toffe initiatieven en vooral van Rotterdamse bodem ;). Designer Mietze van Mausbird maakt al enige tijd hele toffe kleding en illustraties voor urban kids, moms & dads.

MAUSBIRD: EEN COOLE SWEATER VOOR IEDEREEN

Wij supporten graag toffe initiatieven en vooral van Rotterdamse bodem ;). Designer Mietze van Mausbird maakt al enige tijd hele toffe kleding en illustraties voor urban kids, moms & dads. Via Kickstarter is haar Mausbird trui 2.0 nu verkrijgbaar (voor iedereen van maat 74 tot XXL). Deze trui is 10 cm langer, dan een standaard sweater met een extra naad op de bovenarm en knoopjes op de schouder. Zo kunnen vrouwen en meisjes deze ook wat groter dragen als een jurk of met een wijdere hals door de knopen open te dragen.

De trui wordt duurzaam en op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd, onder goede werkomstandigheden en is van goede kwaliteit (en ik kan het weten, want ik heb Sander eerder zo’n toffe sweater cadeau gedaan).
Support jij Mausbird ook? Ga dan naar Kickstarter en bestel zo’n toffe trui!

Mausbird sweater Kickstarter | UrbanMoms.nl

Mausbird sweater Kickstarter | UrbanMoms.nl

Mausbird sweater Kickstarter | UrbanMoms.nl

Mausbird sweater Kickstarter | UrbanMoms.nl

(Visited 224 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *