Maysons: Soft Gallery, I talk to much, I Dig Denim SS15 | UrbanMoms.nl

DEZE ‘BOYS ONLY’ WEBSHOP VERKOOPT NU OOK TE GEKKE ITEMS VOOR COOLE MEIDEN

Een half jaar geleden schreef ik een blog over de webshop Maysons: een toffe online shop voor boys only. Maar we hebben een leuk nieuwtje, want deze ‘boys only’ webshop verkoopt tegenwoordig ook te gekke items voor stoere meiden!
En ook hun assortiment hebben ze ondertussen flink uitgebreid. Naast Noch Mini, I Dig Denim en Pop Kids verkoopt Maysons tegenwoordig ook o.a. de prachtige merken Soft Gallery, I talk too much, Moi, Emile et Ida en Fine Little Day.

Eigenlijk is hier alles te vinden; leuke items voor baby’s (denk aan leuke leggings van Little Indians of schoentjes van Mockies), coole kleding voor meiden en jongens en wat unieke home & deco items (waaronder gave babydekentjes). Ik vind het steeds meer een online concept store worden. Echt een kijkje waard dus!

Flint in een outfit van Maysons

Afgelopen week mocht ik Flint zowaar op de foto zetten. Eigenlijk heb ik in het eerste jaar al zijn kruit verschoten, wat foto’s maken betreft. Hij vind het gewoon niet leuk om zelf op de foto te gaan. Hij maakt ze liever zelf (net als zijn moeder). Maar dit keer ging hij er echt voor staan. Die kans pakte ik natuurlijk met beide handen aan! ;)

Hij draagt een vest van Soft Gallery (tip: bestel hem een maatje groter, zodat hij wat meer baggy valt), een t-shirt van I talk to much en een broek van I Dig Denim. Zoals jullie weten, ben ik echt fan van dit jeans merk. Echt je geld waard, hun broeken zitten zo mooi! Ik ben dus super blij met deze outfit en Flint ook zo te zien :).

Alle items die Flint draagt zijn te shoppen bij Maysons. Get inspired!

Maysons: Soft Gallery, I talk to much, I Dig Denim SS15 | UrbanMoms.nl

Maysons: Soft Galery, I talk to much, I Dig Denim SS15 | UrbanMoms.nl

Maysons: Soft Gallery, I talk to much, I Dig Denim SS15 | UrbanMoms.nl

(Visited 256 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, runt samen met haar compagnon creatief bureau vanDAMM, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *