MEET ME

Jordy's Kralingen | UrbanMoms.nl

Over UrbanMoms

Hi! Ik ben Esther Buitendijk, founding editor van UrbanMoms. Toen eind 2010 mijn oudste zoon werd geboren, kon ik nergens online op één plek de leukste mode, hotspots en uit tips met kinderen in de stad vinden. Daarom ben ik in augustus 2013 gestart met UrbanMoms.nl, mijn persoonlijke lifestyleblog over het hippe leven in de stad met kids.

Lifestyleblog sinds 2013

Op UrbanMoms.nl schrijf ik over alles waar ik blij van word: mode, leuke dingen om te doen met kids in de stad en het ondernemerschap. Mijn doel is om te laten zien dat het moederschap én het hebben van ambitie prima naast elkaar kunnen bestaan. Get inspired!

Passionate about connecting people

Daar heb ik zelfs mijn werk van gemaakt… Want met Blogstreet verbind ik creatieven en influencers aan merken. Jaren lang heb ik ook de Dutch Mom Blog Awards georganiseerd, dé awarduitreiking voor de Nederlandse mom influencers, omdat ik heel graag mensen offline ontmoet en een podium geef.
Daarnaast geef ik regelmatig lezingen en presentaties toegespitst op influencers en merkbeleving, zoals eerder voor FrieslandCampina, Kleine Fabriek, SMC, PCR en Social Markting Day.

Samenwerken met UrbanMoms?

Maandelijks bezoeken gemiddeld zo’n 5.000 unieke bezoekers lifestyleblog UrbanMoms.nl. Dit zijn veelal werkende moeders tussen de 25 en 45 jaar met kinderen tussen de 0 en 10 jaar. Op social media heeft UrbanMoms ruim 25.000 volgers. Deze aantallen groeien maandelijks. Te gek om te zien dat -sinds 2013- al zoveel stadse moeders (vaders én toffe tantes) UrbanMoms.nl online weten te vinden. Er wordt ook regelmatig over UrbanMoms.nl geschreven in de media.

Vraag onze mediakit aan

Denk je dat jouw merk goed past bij UrbanMoms.nl, vraag dan onze media kit aan, daarin staan actuele cijfers, mogelijkheden voor samenwerkingen en bijbehorende tarieven. Voor alle samenwerkingen geldt dat ik eerst bekijk of het product, merk of dienst past binnen de filosofie van de blog. Ik schrijf niet over onderwerpen waar ik niet achter sta. En ik zal altijd vermelden wanneer er voor de samenwerking betaald wordt, daarin is geen uitzondering mogelijk. Transparantie en eerlijkheid richting mijn lezers staan voorop, want mijn geloofwaardigheid als influencer is mijn grootste goed.

Persinvites of product toesturen?

Ik ontvang graag persinformatie en -uitnodigingen, evenals nieuwe producten, ter inspiratie voor een artikel. Het toesturen van producten mag altijd, maar is geen garantie op een publicatie op de blog of via mijn social media kanalen. Als je er zeker van wilt zijn of het product of dienst daadwerkelijk een goede match is met de blog, adviseer ik je om van te voren even een mail te sturen. Pakketjes mogen worden opgestuurd naar;

UrbanMoms
Hofplein 20 [Spaces]
3032 AC Rotterdam

UrbanMoms werkt(e) o.a. samen met:

Bugaboo, Mom in Balance, Etsy, Mona, VIVA Mama, Pampers, Disneyland Paris, Prénatal en meer.

Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken via info@urbanmoms.nl.
With love, Esther


KvK 60441054 | IBAN NL71 RABO 0184 8541 99 | BIC RABONL2U | VAT NL 180616900B01