Vakantie uit tips met kids Eindhoven skatepark | UrbanMoms.nl

MEIVAKANTIE UIT TIPS VOOR KIDS IN EINDHOVEN door Lonneke

Het is Meivakantie! In Eindhoven zijn er allerlei leuke dingen te doen voor kids en ouders. Hieronder wat leuke uit tips!

Popei, hét popcentrum van Eindhoven (op Strijp-S)

Popei organiseert elke eerste zondag van de maand (dus ook op zondag 4 mei) van 14.00-17.00 uur The Kids Are Alright; een gratis programma voor ouders en kinderen. Terwijl de ouders onder het genot van een drankje, hapje, babbel en live muziek ontspannen achterover leunen, worden de kinderen op sleeptouw genomen door de hosts van The Kids Are Alright. Elke editie worden er in samenwerking met muziekscholen verschillende soorten workshops gegeven.
Meer info vind je op: popei.nl

Skaten bij Area51

Het coole AreaFiftyOne skatepark op Strijp-S biedt naast de reguliere lessen ook de mogelijkheid op een skateboardles waarbij je niet hoeft in te schrijven. Elke zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur is er namelijk een instuif voor alle leeftijden en alle niveaus.
Meer info vind je op: area51skatepark.nl
Vakantie uit tips met kids Eindhoven skatepark | UrbanMoms.nl

Kinderkunstclub in het Van Abbemuseum

Kids tussen de 6 en 10 jaar die houden van kijken naar kunst en vooral ook van het zelf maken van kunstwerkjes kunnen terecht in het mooie Van Abbemuseum. Elke zaterdagmiddag is er van 14.00 tot 16.00 uur de Kinderkunstclub. Op 11 mei is er een speciale moederdageditie!
Meer info vind je op: vanabbemuseum.nl
Vakantie uit tips met kids Eindhoven Van Abbemuseum | UrbanMoms.nl

Neem ‘mom’ gratis mee naar de bioscoop

Kom 12 mei naar Service Bioscoop Zien en neem je moeder gratis mee! Reserveer via 040-2974747 of via zienbioscopen.nl

De Ontdekfabriek is extra open in de meivakantie (regio Zuid)

Donderdag 1 tot en met zondag 4 mei is er van 11.00-17.00 uur van alles te beleven in de Ontdekfabriek op Strijp-S. In en om deze oude fabriek beleef je fantastische avonturen. Je ziet een gave speelfilm en daarna kun je volop spelen en uitvindingen bouwen. Reserveren is niet nodig!
Meer info vind je op: deontdekfabriek.nl
Vakantie uit tips met kids Eindhoven Ontdek Fabriek | UrbanMoms.nl

Kinderactiviteiten Eindhoven Museum

In Eindhoven wordt er voor kinderen tijdens de meivakantie ieder jaar de Kinder-doe-week georganiseerd. Dit jaar van zaterdag 1 t/m zondag 9 mei, beleven kinderen een spannende ontdekkingstocht in Historisch Openlucht Museum Eindhoven! Gewapend met een schep, metaaldetector en laarzen gaan ze op onderzoek uit. Bezoekers kunnen op zondag 9 mei hun eigen opgravingen meebrengen om te tonen aan echte archeologen uit Eindhoven.
Meer info vind je op: eindhovenmuseum.nl

(Visited 517 times, 1 visits today)
About the author
Lonneke woont in Eindhoven met manlief en 2 kids. Ze is drijvende kracht achter WOWN! en blogt op Bubblemint.nl. Ze is gek op design, citytrips en ze gaat er graag op uit met de kids! Op UrbanMoms deelt Lonneke de trendy hotspots in de lichtstad met jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *