MET DEZE 5 EASY TIPS GENIET JE LANGER VAN JE BLOEMEN IN DE ZOMER | UrbanMoms.nl

MET DEZE 5 EASY TIPS GENIET JE LANGER VAN JE BLOEMEN IN DE ZOMER

Normaal zou je een blog over bloemen misschien niet zo snel verwachten op UrbanMoms, maar de 2e editie van de Dutch Mom Blog Awards* komt er aan en we zijn heel blij dat Bloomon dit event een stukje mooier gaat maken met hun bloemen. En daarom geeft Bloomon ons vandaag 5 simpele tips om langer van je bloemen te genieten deze zomer. Want van mooie bloemen wordt iedereen blij toch?!

5 verzorgingstips van Bloomon

  1. Het water in de vaas van je bloemen verdampt sneller door de warmte. Voeg daarom extra water toe.
  2. Door de warmte ontstaan er sneller bacteriën in het water. Verschoon het water van je bloemen een keer extra en voeg een druppeltje chloor toe om bacteriegroei tegen te gaan.
  3. Zet je bloemen op een schaduwplek.
  4. Bloemen houden niet van tocht (vooral rozen), dus zet de bloemen op een beschutte plek wanneer je de ramen en deuren tijdens de warme dagen openzet.
  5. Om nog langer van de bloemen te genieten, kun je ze het beste ‘s nachts in een koele ruimte zetten.

En mocht je zelf ook zo’n mooie Bloomon bos thuis bezorgd willen krijgen, dan kun je deze bestellen via de site van Bloomon. Gratis bezorgd, ook in de avonduren! Vul de code VAASMOM in bij stap 5 van het bestelproces (geldig tot 29-07-2015) en je krijgt bij de eerste bezorging een vaas cadeau! Fijne zomer!

MET DEZE 5 EASY TIPS GENIET JE LANGER VAN JE BLOEMEN IN DE ZOMER | UrbanMoms.nl
De foto’s zijn gemaakt door Souraya van Binti Home.

* UrbanMoms.nl is onderdeel van niche bloggersnetwerk Blogstreet en Blogstreet organiseert de Dutch Mom Blog Awards. Dit zijn dé awards voor beste Nederlandse fashion, interieur en parenting blogs met de focus op moms. En worden in 2015 uitgereikt op 17 september.

(Visited 428 times, 1 visits today)
About the author
Lucia is editor en woont samen met haar vriend (én kat!) in het fijne Blijdorp in Rotterdam. Je kunt haar midden in de nacht wakker maken voor een hamburger, of twee. Op UrbanMoms deelt ze food zaken en inspiratie waar ze blij van wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *