LEUKE ACCESSOIRES OM DE OUTFIT VAN JE KLEINE AF TE MAKEN door Elise | UrbanMoms.nl

MET DEZE ACCESSOIRES MAAK JE DE OUTFIT VAN JE KLEINE HELEMAAL AF door Elise

De laatste plukjes sale hangen nog in de winkels, maar alle leuke dingen zijn er (meestal) al uit gevist. Het wordt weer tijd voor de wintercollectie.  Het merendeel is nog niet in de winkels beschikbaar, maar langzaam begint het een beetje binnen te druppelen. Nog even geduld hebben dus. Van het merkje Tumble ‘N Dry heb ik wel al wat weten te scoren, print op print!

LEUKE ACCESSOIRES OM DE OUTFIT VAN JE KLEINE AF TE MAKEN door Elise | UrbanMoms.nl

Een Armbandje of haarbandje op zijn tijd

Om een outfitje helemaal af te maken, zijn er genoeg leuke accessoires. Daar moet ik wel bij zeggen dat toen Fiene nog heel klein was, ik daar nog niet heel veel gebruik van maakte. Maar nu ze wat groter is, vind ik een armbandje of een haarbandje op zijn tijd wel heel schattig. En het leuke van een meisje is, dat het ook allemaal kan!

Moeder-dochter armbandjes van Lennebelle

Toen ik nog zwanger was, heb ik deze moeder – dochter Rainbow armbandjes gekregen van het merkje Lennebelle. De gekleurde steentjes bestaan uit allerlei verschillende edelsteentjes die op hun beurt ook allemaal een betekenis hebben. Het is heel subtiel en het maakt het heel persoonlijk om het samen te kunnen dragen.

LEUKE ACCESSOIRES OM DE OUTFIT VAN JE KLEINE AF TE MAKEN door Elise | UrbanMoms.nl

Fijn en tijdloos enkelbandje van Monocrafft

Van het Rotterdamse sieraden label MONOCRAFFT, waar ik persoonlijk helemaal gek van ben, heeft Fiene een enkelbandje met een hartje eraan gekregen, fijntjes en tijdloos, super schattig toch?

LEUKE ACCESSOIRES OM DE OUTFIT VAN JE KLEINE AF TE MAKEN door Elise | UrbanMoms.nl

Haarbandje van Made for a Pincess

Een haarbandje staat Fiene ook super leuk. Het hoeft van mij allemaal niet te zoet (het moet wel een beetje stoer blijven), maar dat is ook maar net hoe je het combineert. Het schattige haarbandje met strik van de top foto is van Made for a Princess. En het leuke pakje wat Fiene draagt is van Rags to Raches.

(Visited 1.355 times, 1 visits today)
About the author
Elise is mama van Fiene (2015) & Seff (2018), woont samen in Rotterdam en runt haar eigen agentschap met baby & kids lifestyle merken. Naast haar passie voor geuren, make-up en huidverzorging, heeft ze een grote voorliefde voor fashion. Op UrbanMoms deelt ze outfit inspiratie en haar favoriete must-haves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *