Strand Zuid in Amsterdam | UrbanMoms.nl

MET JE VOETJES IN HET ZAND IN HARTJE AMSTERDAM door Evelien

Strand Zuid is al een aantal jaar aanwezig aan de rand van het Beatrixpark en de rand van de RAI. Gelegen aan het water, dus met een bootje kan je er ook heel goed heen. Ieder jaar verbouwen (lees: verbeteren) ze het weer! Sinds 1 mei 2015 zijn ze weer open voor het zomerseizoen en onlangs ging ik er heen met Piet en Tycho, enigszins onzeker of het wel geschikt zou zijn om met kinderen heen te gaan. Ik had voor de zekerheid wat schepjes en emmertjes mee, wetende dat er in ieder geval zand zou zijn.

Terwijl ik mijn fiets voor de ingang parkeerde hoorde ik al lachende kinderen, dus dat was al een goed voorteken. Rennen door het zand, spelen met een bal bij het beachvolleybal-veld en springen op de grote kussens was een groot feest, ik had geen kind aan ze. En ik kon in de zon een tijdschriftje lezen (yay!).

Strand Zuid in Amsterdam | UrbanMoms.nl

Dit jaar is het restaurantdeel van Strand Zuid groter dan vorig jaar en ze richten zich meer op de biercultuur en hebben zich laten inspireren qua inrichting door enkele strandtenten van over de hele wereld. En dat is goed gelukt! De kleine lampjes, de palmbomen, de strandbedjes enfatboys/hangmatten geven het gevoel dat je je op een hele andere plek bevind dan midden in de stad.

Wel goed het water in de gaten houden, maar het is echt een lekker plekje, ook voor een borrel met vrienden en kids bijvoorbeeld.

Strand Zuid vind je aan het Europaplein 22 in Amsterdam.

 

Strand Zuid in Amsterdam | UrbanMoms.nl

Strand Zuid in Amsterdam | UrbanMoms.nl

Strand Zuid in Amsterdam | UrbanMoms.nl

(Visited 813 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *