minimalisma|UrbanMoms.nl

MINIMALISMA: PRACHTIGE BASIS ITEMS

Inmiddels ben ik er wel achter dat, net als voor mezelf, het super fijn is om een aantal goede basis items te hebben voor de kids. Fijne stoffen die zacht op de huid voelen of net die goede stretch hebben. Minimalisma is zo’n merk dat hier aan voldoet.Scandinavisch design, geen drukke prints, maar minimalistisch, zoals de naam al zegt. Bij de ‘organic essentials’  lijn wordt alleen 100% organisch katoen gebruikt. Deze lijn bestaat uit hemdjes, leggings en pyjama’s in 4 mooie subtiele basis kleuren. Daarnaast kan je kiezen uit een strakkere pasvorm met gladde stof of een wat wijdere pasvorm en een ribstof.

 

minimalisma|UrbanMoms.nl

minimalisma|UrbanMoms.nl

De Scandinavische Maja Akraberg leidt dit in 2011 oprichtte merk. Een jarenlange achtergrond in de mode, passie voor kinderkleding en de duurzame productie ervan leidde er toe dat ze haar eigen kledingmerk wilde oprichten. Ze ontwerp kleding voor kinderen tot 6 jaar.

De basis zal nooit veranderen, de stof moet mooi, goed en fijn zijn, organisch en ze moeten lang meekunnen. Dat zijn elementen die mij als moeder van meerdere kinderen zeer aanspreekt. Wat de ene niet meer past kan de volgende aan, maar dan moet het wel nog mooi zitten, fijn aanvoelen en niet eruit zien als een afgedragen goedje. De items van Minimalisma voldoen hier aan, zijde, cashmere, wol, alpaca en organisch katoen zorgen ervoor dat ze langer meegaan dan de gemiddelde baby-en kinderkleding.

minimalisma|UrbanMoms.nl

minimalisma|UrbanMoms.nl

In Nederland verkoopt SuzieQ het, maar het Deense www.gladerollinger.dk of www.luksusbaby.dk, twee mooie webshops verkopen het ook, hebben een uitgebreidere collectie én verzenden wereldwijd.

(Visited 1.140 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *