Kids conceptstore Minimarkt Amsterdam | UrbanMoms.nl

MINIMARKT: NIEUWE KIDS CONCEPTSTORE IN AMSTERDAM door gastblogger Evelien

In de doorgaans ietwat saaie Beethovenstaat bij ons om de hoek, zit sinds eind november aan de Beethovenstraat 5a MiniMarkt Amsterdam: een winkel die de hele straat een stuk heeft verhipt en verjongd. Dat kon ‘mijn’ buurt wel gebruiken. Ik noem het nu een winkel, maar het is eigenlijk een conceptstore, eentje waar je met gerust hart naartoe kan met kinderen. Sterker nog, het wordt juist gestimuleerd.

Met een treinbaan op een grote tafel, een speelhoekje en LEGO platen aan de muur (top idee) kunnen de kinderen volop hun gang gaan. Terwijl de (veelal) moeders genieten van heerlijke koffie, versgebakken brownie’s/ taarten/ salades etc. Ook voor de kinderen zijn er speciale (verantwoorde) snacks.

Kids conceptstore Minimarkt Amsterdam | UrbanMoms.nl

Kids conceptstore Minimarkt Amsterdam | UrbanMoms.nl

In Bloemendaal was MiniMarkt al een groot succes!

MiniMarkt Bloemendaal bestaat al even, maar nu dus ook in Amsterdam. En daar ben ik dus heel blij mee. Ik heb nu op loopafstand een plek waar ik lekkere koffie kan drinken, de kids mee naartoe kan nemen en waar ik terecht kan voor de leukste kadootjes. Want los van het café/zitgedeelte is er de winkel. Serieus, ik zou alles wel willen kopen, de kamers van de jongens opnieuw willen gaan inrichten, want alles is even vrolijk en leuk.

Kids conceptstore Minimarkt Amsterdam | UrbanMoms.nl

Van kapper tot kinderfeestje

Na deze lofzang vergeet ik bijna nog te vermelden dat de kinderen er op woensdag en zaterdag ook naar de kapper kunnen en hun kinderfeestje kunnen geven (denk aan circus feestjes, cupcakes versieren, make-up feestjes, knutsel partijtjes etc)!
Enneh, voor jezelf zijn er ook nog erg leuke kadootjes te koop, zoals o.a. de sieraden van Jewel Rocks en Mimi et Toi.

Het moge duidelijk zijn dat ik nogal tevreden ben met deze nieuwe aanwinst aan de Beethovenstraat 5a en mijn jongens gelukkig ook :). Kijk voor meer informatie eens op minimarkt-store.com.

Openingstijden MiniMarkt Amsterdam:
Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:30
Zaterdag en zondag: 10:00 – 17:00

Kids conceptstore Minimarkt Amsterdam | UrbanMoms.nl

Kids conceptstore Minimarkt Amsterdam | UrbanMoms.nl
Credits top photo: Minimarkt Amsterdam

(Visited 1.963 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *