[MOBILITY] BRIK fietsen | UrbanMoms.nl

[MOBILITY] BRIK FIETSEN: UNIEKE CITY BIKE ZONDER KETTING

Deze maand staat UrbanMoms.nl in het teken van mobiliteit. Elke donderdag zal je daarom een blogpost terug vinden op de blog, die alles te maken heeft het verplaatsen van jezelf en/of de kids in de stad. Of dat nu met de kinderwagen, fiets, auto of bakfiets is. Deze week trappen we af met de unieke city bikes van BRIK.

Ben je op zoek naar een stoere, robuuste city bike met strak design? Zonder gedoe van een vieze broekspijp door de ketting? Dan zijn de BRIK fietsen een absolute uitkomst. Deze stadse fiets is ontworpen door Wouter Eigenbrood. Hij vond het bestaande fietsaanbod te duur, niet functioneel of van slechte kwaliteit. Daarom ontwierp hij een fiets waarbij rekening gehouden werd met duurzaamheid, functionaliteit en stijl.

Geen ketting, maar cardanasaandrijving

Kenmerkend voor alle BRIK fietsen is de cardanaandrijving, een as in plaats van een ketting. Je achterband wissel je voortaan zonder vieze handen. En kettingen smeren, spannen en reinigen is dus niet meer nodig. We like that!

Verschillende uitvoeringen

Er zijn 3 verschillende uitvoeringen; de BRIK Sec, de BRIK Brut (sportieve heren fiets) en de E-BRIK (elektrische fiets). De BRIK Sec is er in een mannen- en vrouwenuitvoering en je kan er gemakkelijk een kinderzitje op monteren. En zelfs Barry Atsma is fan!

De BRIK fietsen zijn verkrijgbaar vanaf €739. Get inspired!

[MOBILITY] BRIK fietsen | UrbanMoms.nl

[MOBILITY] BRIK fietsen | UrbanMoms.nl

[MOBILITY] BRIK fietsen | UrbanMoms.nl

[MOBILITY] BRIK fietsen | UrbanMoms.nl
Photo credits: BRIK fietsen

(Visited 554 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder van UrbanMoms.nl, runt samen met haar compagnon creatief bureau vanDAMM, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *