MOLO AW’15: GEINSPIREERD DOOR THE BIG APPLE

Alleen voor de echte stoere binkies! De Molo AW’15 collectie kan niet urban cooler, de designers hebben zich namelijk laten inspireren door New York City!

Meisjes kunnen zich uitleven in ‘NY dogs’ prints die op verschillende kledingstukken terugkomen. De honden hebben geestige baseball caps op. Of een ‘bling bling’ long sleeve die absoluut streetstyle waardig is. Niet alles is alleen maar stoer, er zijn ook leuke rokjes die je kan combineren met de wat stoerdere items. Verrassende combinaties van zijde en katoen maakt deze collectie echt te gek.

MoloAW15| UrbanMoms.nl

MoloAW15| UrbanMoms.nl

De jongens collectie is iets rustiger met meer natuurlijke kleuren, maar dat betekent niet minder stoer. De herkenbare Molo prints, stiksels en belijning maken dat deze lijn weer een echte ‘streetstyle’ vibe krijgt. Ze zijn er wederom in geslaagd om een sterke, stoere collectie neer te zetten!

MoloAW15| UrbanMoms.nl

MoloAW15| UrbanMoms.nl

(Visited 143 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *