The Boyscouts fashion accessory label from the Netherlands | UrbanMoms.nl

[MOMS] THE BOYSCOUTS, URBAN SIERADEN LABEL MET ELEGANTIE

De mei maand staat in het teken van MOMS op UrbanMoms.nl! Deze maand inspireren wij je elke donderdag met een tof merk, winkel of event speciaal voor JOU! Yay! En je kunt niet om dit prachtige urban label heen, dus daarom zetten we vandaag The Boyscouts in de spotlight.

The Boyscouts is het fashion accessory label van designer Zelda Beauchampet. Een urban sieradenmerk met veel elegantie en strak design. In Rotterdam kunnen we The Boyscouts al echt een begrip noemen, maar ook daarbuiten kan je al eigenlijk niet meer om dit toffe label heen.
G-Star heeft al eerder met hen samengewerkt en vorige week heeft The Boyscouts het runnersgift onthuld in Amsterdam wat zij hebben gemaakt voor ‘We Own The Night’ van Nike. En morgen wordt er in Rotterdam een toffe samenwerking met Eastpak bekend gemaakt. The sky is the limit voor dit Rotterdamse label!

Zelf ben ik ook een fervent drager van The Boyscouts. Mijn lief kan me niet blijer maken! Met mijn verjaardag kreeg ik al een hele mooie zilveren ketting (die veel op de ketting voor ‘We Own The Night’ lijkt) en voor moederdag kreeg ik een hele toffe rose vergulde ring. I know. Veels te gek. Maar zoooooooo blij mee! The Boyscouts is o.a. te koop bij GROOS in Rotterdam. Get inspired!

The Boyscouts Eastpak Ruud Baan | UrbanMoms.nlEastpak is Groos op The Boyscouts – credits: fotograaf Ruud Baan & stylist Isis Vaandrager

The Boyscouts runnersgift We Own The Night Amsterdam | UrbanMoms.nlRunnersgift ‘We Own The Night’ Amsterdam

The Boyscouts necklace crusade | UrbanMoms.nlMijn verjaardagscadeau

TO HUNT AND TO HOLD collection 2013/2014 – video

(Visited 883 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

2 Comments

  1. Hiii Esther, kom ik je zomaar tegen op mijn Facebook.. En dan toevallig ook nog met een stukje over mijn lievelingsversiersels.. Dat doet Zelda goed hè?! Fijne zomer! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *