Mooie samples en vintage schatten vind je bij Goegekregen | UrbanMoms.nl

MOOIE SAMPLES EN VINTAGE SCHATTEN VIND JE BIJ GOEGEKREGEN door Anais

Net als ikzelf, zitten veel vriendinnen van me in de fashion wereld! Klinkt meer glamourous dan het eigenlijk is. Als je een damesmerk vertegenwoordigd, is het alom bekend dat al heel snel je kast uitpuilt van de samples die je voor een mini prijsje hebt aangeschaft. Soms is het zo erg dat 4 maanden later het kaartje er nog aanhangt en ergens in een tas zit, omdat je zo veel hebt :)

Daarom maken veel vriendinnen van me, eens in de zoveel tijd, schoon schip en trekken met pak en zak naar de Goegekregen Rommelmarkten.

Snuffelen en slenteren langs mooie samples en vintage stuff

Wat is er nu zo leuk aan zou je zeggen? De sfeer en de locaties: Park Spoor Noord – Stadspark – Rijnkaai of de Singel. Mijn voorkeur gaat uit naar 1 van de 2 eerste, omdat het er ook super leuk is voor de kids, mits het een beetje mooi weer is. Ik ben zelf met Lou en een clubje vrienden naar de markt getrokken in Park Spoor Noord. Los van het feit dat ik er veel bekenden tegenkwam, is het gewoon heel erg fijn snuffelen en slenteren.

Je vind er niet enkel kleding, maar werkelijk van alles: oude posters, fietsen, old school buggy’s, oude fototoestellen en radio’s… Een echte rommelmarkt! Ik kan er van blijven genieten van dit soort marktjes. En ik ben blij dat het weer in opmars is in Antwerpen, want het is echt 1 groot heerlijk volks tafereel!

Mooie samples en vintage schatten vind je bij Goegekregen | UrbanMoms.nl

Na een paar uurtjes houden we het voor gezien en kan Lou helemaal los in het park. Het park heeft veel sport- en spelvoorzieningen, uitgestrekte grasvelden, leuke fiets- en wandelpaadjes, speelfonteinen, zandspeeltuinen… Heerlijk in de zomer en steevast de place-to-be als het heet wordt in Antwerpen. De zandspeeltuin blijft Lou zijn favoriete plek en is er niet weg te slaan.
Tegen het einde van de middag kan je er op warme dagen lekker borrelen en hapjes eten. Je wilt er eigenlijk nooit meteen weg :)

Mooie samples en vintage schatten vind je bij Goegekregen | UrbanMoms.nl

Lunchen bij Escobar

Wanneer je naar Goedgekregen in het Stadspark gaat, ga dan zeker een keer lunchen in de Quellinstraat 32 bij EscoBar! Vicky, mijn lieve ex-collega en vriendin, koos ervoor om haar passie om te zetten in wat ze echt wilde. Een eigen zaakje waar je lekker koffie kunt drinken en zin hebt om uren te blijven zitten. Gelukt!
Samen met haar man maakt ze niet alleen de lekkerste ontbijtjes en lunches klaar, maar hebben ze een huislijk sfeertje gecreëerd waar het (ook zeker met kids) heerlijk vertoeven is.

Programma Goegekregen 2014

Mooie samples en vintage schatten vind je bij Goegekregen - programma | UrbanMoms.nl

(Visited 112 times, 1 visits today)
About the author
Anaïs is mama van Lou (2012) en werkt als accountmanager bij Bugaboo. Ze woont in Brabant, maar als rasechte Antwerpse gaat haar hart nog steeds sneller slaan voor deze prachtige stad aan de Schelde. Zij tipt jullie regelmatig de leukste shops en hotspots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *