musmus|UrbanMoms.nl

MUS MUS UIT POLEN: OM BIJ WEG TE DROMEN

Konden we eerst maar geen fijne en zachte pyjama’s vinden, die ook nog eens eerlijk gemaakt zijn en van zachtste stofjes én die er leuk uitzien, komen we nu in korte tijd er zomaar twee tegen. Onlangs schreven we al over Little Winnie, maar deze willen we jullie ook niet onthouden: MUS MUS!

We ontvingen een super enthousiast mailtje van de oprichtster die 3 jaar bezig is geweest om haar idee tot in de puntjes uit te werken en te produceren precies zoals ze dat voor ogen had.

Geen vervelende labels en naden die kriebelen of kunnen irriteren. Dit vinden wij echt een uitkomst, want hoe vervelend zijn al die 10 wasvoorschriften en (in onze ogen) nutteloze informatie op die labels. De leuke prints zijn gemaakt om de fantasie van de kinderen te stimuleren.

Musmus4

musmus|UrbanMoms.nl

Los van het feit dat er geen enkele chemicaliën gebruikt worden bij de productie en het organische katoen een Global Organic Textile Standard (GOTS) certificaat heeft, zijn alle verpakkingen ook van gerecycled papier gemaakt.

Naast de pyjama’s voor jong en oud, zijn er ook dekbedden, ondergoed, posters en vergeet de altijd leuke nep tattoos niet. Wat ons betreft een bezoekje aan de website waard.

musmus|UrbanMoms.nl

musmus|UrbanMoms.nl

(Visited 284 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *