musthhavemonday|UrbanMoms.nl

MUST-HAVE MONDAY: BACK TO SCHOOL JONGENS

Vandaag start ook de tweede regio van Nederland weer met school, namelijk Noord-Nederland. Zijn alle mannen er weer klaar voor? Lekker klimmen, voetballen en kattenkwaad uithalen op het schoolplein? Hier thuis in ieder geval wel, ze hebben zin om vriendjes weer te zien, maar ook merk ik enige spanning. Onze middelste is vlak voor de zomer begonnen in groep 1, maar komt nu pas écht in zijn nieuwe klas, met nieuwe juf. Toch weer even spannend allemaal.

We hebben in ieder geval weer een aantal mooie must-haves geselecteerd om het schooljaar goed te beginnen. Hopelijk biedt het inspiratie, en zoals altijd, zie de linkjes voor waar je het kunt vinden.

Ps. Nummer 6 is hier in huis een grote hit, super leuke magneten waar je te gekke dingen mee kan bouwen. Helemaal leuk voor een regenachtige middag met een vriendje/vriendinnetje, broertje of zusje thuis.

  1. Stoere jas 
  2. Regenlaars
  3. Baseball cap
  4. Rugzak
  5. Broodtrommel
  6. Magnutz speelgoed
  7. Pen en zaklamp in één
(Visited 146 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *