back to school meisjes|UrbanMoms.nl

MUST-HAVE MONDAY: BACK TO SCHOOL MEISJES

Vandaag starten de scholen weer voor de eerste regio in Nederland.

Midden Nederland trapt dit jaar af en mogen vandaag weer naar school. Grote kans dat iedereen daar wel weer klaar voor is. Hoe heerlijk de vakantieperiode ook is, iedereen is wel weer gebaat bij een beetje structuur in de dag. Los van het haasten in de ochtend en het smeren van de boterhammen is het ook leuk om alle vriendjes en vriendinnetjes weer te zien.

Voor sommige is het extra spannend omdat ze vandaag voor het eerst naar school gaan, anderen krijgen een nieuwe juf of meester of zijn misschien wel verhuisd en gaan naar een hele nieuwe school.

Al met al wil iedereen graag weer goed beginnen aan het nieuwe schooljaar. Daarom hebben wij een aantal must-haves voor jullie geselecteerd waarmee je goed voor de dag kan komen en het jaar fris begint.Vandaag richten we ons op de meisjes, volgende week zijn de must-haves voor de jongens aan de beurt.

  1. Gaaf rugzakje van BLAFRE
  2. Broodtrommel
  3. Etui voor alle pennetjes, gummen en andere spulletjes
  4. Vrolijke drinkbeker
  5. Jurkje Mini Rodini
  6. Stoere regenlaarzen (tsja, de herfst komt er ook aan..)
  7. Bureau voor op de kinderkamer
(Visited 308 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *