MUST-HAVE MONDAY: BREIWERKJE VAN OMA

Een hand gebreid truitje of mutsje heeft iets nostalgisch, helemaal als het door een oma is gemaakt. Alleen een tweedehands kriebelend truitje spreekt weer wat minder tot de verbeelding. Echter een super zacht 100% merino wollen of zacht pima katoenen kledingstuk, dat níet kriebelt direct op de huid is natuurlijk wel heel erg leuk!

kalinka|UrbanMoms.nl

Handgemaakt en kriebelt niet

En daar komt Kalinka Kids, een merk uit Bulgarije met allemaal fijne, handgemaakte spullen voor de kleintjes tussen de 0-2 jaar om de hoek kijken. Denk o.a. aan mutsjes, vestjes, truien en van die oergezellige rompers. Alle items zijn uniek en zoals gezegd gemaakt door oma’s in Bulgarije. Je kunt zelf kiezen uit kleur samenstellingen en die worden dan op bestelling gemaakt. Door die Bulgaarse oma’s dus!

Vooral voor meisjes vinden we dit super schattig en die kleuren geel gecombineerd met turquoise en bruine beentjes straks is toch te zoet! Net als die genaaide bolletjes die er net uitzien als snoepjes.

kalinka|UrbanMoms.nl

kalinka|UrbanMoms.nl

Hier in de kast al een bonnet voor Mickey en een romper voor het najaar (in de sale gescoord, die nog steeds gaande is, dus kijk daar ook zeker even bij).

kalinka|UrbanMoms.nl

 

(Visited 212 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *