Langkous|UrbanMoms.nl

NET ZO COOL ALS PIPPI LANGKOUS

Sinds een aantal maanden heb ik Amsterdam verruild voor omgeving Haarlem. Dat betekent nieuwe winkels ontdekken, wat natuurlijk geen straf is! Nu had ik al eerder gehoord over Meneer Paprika in het centrum van Haarlem. Een winkel/conceptstore met allemaal fijne kadootje voor kids, vintage finds, locatieverhuur voor kinderfeestjes en een ruim gedeelte met goede koffie, lekkere snacks EN een speelplek voor de kiddo’s.

Sinds een aantal maanden zit hier een shop-in-shop met kinderkleding genaamd ‘Langkous’. Inderdaad, vernoemd naar de eigenzinnige heldin Pippi. En dat is precies wat de kleding ook uitstraalt. Mooie, originele, stoere kinderkleding van merken die ik nog nergens anders heb gezien of soms niet eens van had gehoord nog (erg verfrissend).

langkous|UrbanMoms.nl

Denk aan HANSEL FROM BASEL, SAINT JAMES en het hippe merk onder de ‘instamoms’ THE BEE & THE FOX , bekend van onderstaane shirtjes met grappige teksten, ik kon het niet laten alvast voor mezelf en Mickey shirtjes te kopen voor de zomer.

BeeandFox|UrbanMoms.nl

mamabird

De dame achter deze winkel is Bregje, mama van 3 stoere jongens. Ze had eerder een eigen kledingmerk Finch&Agnes en heeft zich nu gericht op de verkoop van andere merken. En we kunnen niet anders zeggen dan dat ze daar een neus voor heeft. Ze is zo slim geweest een lookbook te maken en dit heeft ze gedaan met niemand minder dan Madelon Verdoorn. Soms moet je bepaalde kledingstukken gewoon even aanzien en ze zijn er samen (en met de kinderen van Madelon) in geslaagd het geweldig mooi neer te zetten.

Langkous|UrbanMoms.nl

2R9A7237

Woon je nou niet in de buurt van Haarlem, niet getreurd, uiteraard is alles ook gewoon online te koop (en vergeet dan ook niet even het hele lookbook te bekijken. Ik werd er in ieder geval erg blij van en kreeg per direct zin in de zomer en warme zonnestralen op mijn huid! En oh ja, ook om te shoppen ;-)

Langkous|UrbanMoms.nl

(Visited 815 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *