Rugzak luiertas KAOS | UrbanMoms.nl

MUST-HAVE MONDAY: DE COOLE RUGZAK LUIERTAS VAN KAOS

Vorige maand kreeg ik een mail van KAOS. Zij waren begin februari aanwezig op CIFF kids in Copenhagen, een kindermode en lifestyle beurs. En of ik ook even lang kwam. Helaas liet mijn drukke schema dat niet toe, maar ze stuurden mij wel met liefde wat foto’s toe van hun producten. Dol enthousiast werd ik ervan!

Rugzak luiertas KAOS | UrbanMoms.nl

KAOS’ missie ‘pimp parenthood with smart and stylish gear’. En dat doen ze. Dit Noorse merk maakt prachtige unisex producten die voor zowel kids als volwassenen gebruikt kunnen worden. Hun rugzak luiertas bijvoorbeeld. Een toffe luiertas waar je man ook mee over straat kan. Te gek toch?! Hij is trouwens ook gemakkelijk aan je kinderwagen te hangen middels het lange hengsel. En er zit -heel handig- een luiermatje bij.

Rugzak luiertas KAOS | UrbanMoms.nl

Ook ontwierp KAOS een coole opbergzak om bijvoorbeeld Duplo of Legoblokjes na het spelen gemakkelijk weer op te ruimen.

Lego opbergmat KAOS | UrbanMoms.nl

Wij zijn fan! En vooralsnog verkoopt Suzie Q als enige in Nederland de luierrugzak. En o.a. kids store KID verkoopt KOAS in België. De luier rugtas kost via KAOS € 185 en de speelmat € 64, exclusief verzendkosten naar Nederland.

(Visited 3.005 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *