DoveandDovelet|UrbanMoms.nl

MUST-HAVE MONDAY: DOVE AND DOVELET BIJTRINGEN

Mooie designs voor bijtringen kom je gelukkig steeds meer tegen. En dat is wel zo prettig als die tandjes gaan doorkomen en er wat meer vermaak aangeboden moet worden.

We schreven laatst al over Besiza. Het merk Dove and Dovelet maakt soortgelijke producten maar dan gebruiken ze ook veel siliconen. Dat is goed en fijn om op te bijten bij bijvoorbeeld doorkomende tandjes. De rustige kleuren en mooie producten doen je vermoeden dat het Scandinavisch design is. Maar ze komen all the way from Down Under!

DoveandDovelet|UrbanMoms.nl

Aussie mom Erin was van kinds af aan al bezig met kralen en het maken van armbanden en kettingen. Toen ze kinderen kreeg is ze zich gaan verdiepen in de siliconen kralen, deze zijn duurzaam, makkelijk schoon te maken (gewoon met een handsopje) en kinderen kunnen er ook leuk mee spelen (lees: in hun mond stoppen).

En zo ontstonden de mooie bijtringen en spankoorden voor aan de kinderwagen. Ze voelen prettig aan en hebben verschillende vormen wat de baby-tjes reuze interessant vinden en vermaakt biedt.

DoveandDovelet|UrbanMoms.nl

Super simpel, prachtige kleuren en bovenal fijn voor de kleintjes. Leuk als kraamcadeau ook. Je kunt ze bestellen via de website van Dove and Dovelet . Dan moeten ze wel helemaal uit Australië komen. In Europa verkoopt Minimocks ze, dat is een stuk dichterbij en scheelt weer in de verzendkosten.

Laat die tandjes nu maar doorkomen.

DoveandDovelet|UrbanMoms.nl

(Visited 1.180 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *