Cybex by Jeremy Scott | UrbanMoms.nl

MUST-HAVE MONDAY: JEREMY SCOTT ONTWERPT CAPSULE COLLECTIE VOOR CYBEX

Op zoek naar een toffe en bovenal unieke kinderwagen? Voor een tweede keer hebben Cybex en Jeremy Scott hun handen in één geslagen en een fantastische capsule collectie ontworpen.
Eerder heeft de creative director van modehuis Moschino al een kleurrijke kinderwagen voor Cybex ontworpen, maar dit keer zien we zijn iconische vleugels terug in combinatie met een mat zwarte PRIAM kinderwagen, Aton Q autostoel en 2.GO draagzak. Ook ontwierp Jeremy Scott voor deze capsule collectie nog een bijpassende voetenzak, luiertas, beanie en t-shirt.

Vooral de gouden vleugels vinden we fan-tas-tisch! Deze capsule collectie is afgelopen maand verkrijgbaar geweest bij concept store 10 Corso Como in Milaan en is vanaf vandaag exclusief in Nederland verkrijgbaar bij Azzurro Kids in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. High fashion in de babywereld, we love it! Get inspired!

Cybex by Jeremy Scott | UrbanMoms.nl

Cybex by Jeremy Scott | UrbanMoms.nl

Prijzen Cybex by Jeremy Scott

Voor de PRIAM seat, frame en wheelset betaal je € 1.799,95. De babywieg kost € 499,95, het autostoeltje € 339,95 en de draagzak € 149,95.

(Visited 2.466 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

6 Comments

    1. Hi Carly, dat zou ik in dit geval even navragen bij Cybex zelf of bij een retailer die Cybex verkoopt. Succes en veel draagplezier! Groet, Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *