MUST-HAVE MONDAY: KERST SHOPTIPS VAN KIWI & KOALA

Must-have Monday: Kerst shoptips van Kiwi & Koala | UrbanMoms.nl

Linda is de moeder van George (2013) en woont al 10 jaar in Australië. Ze genieten van alles wat de prachtige steden in hun omgeving te bieden hebben: vrienden, natuur, eten, drinken en design. Suzanne (haar zus!) is de moeder van Liza (2011), Fien (2012), zwanger van de derde (2016) en woont al haar hele leven in Nederland. Samen runnen ze een webwinkel in Nederland: Kiwi & Koala.

Hieper de piep HOERA

Kiwi & Koala bestaat 16 december één jaar! Wie had dat kunnen denken? Wij hebben er veel over gedacht, gepraat en gedroomd voordat het zover was. Maar dat het toch zover zou komen dat we zijn gestart en nu alweer een jaar bezig zijn….? Dat is dan allemaal weer enorm snel gegaan. Hoe kwamen we er ook alweer bij? En waarom wilden we dit inpassen in onze toch al best drukke levens, zo ver van elkaar verwijderd?

16.545 kilometer van elkaar vandaan

Wij zussen wonen inderdaad zo ver van elkaar af, echt waar! Belemmering? Soms wel. Maar gelukkig is er e-mail, Skype en What’s app. Die 16.545 kilometer afstand heeft ons er niet van weerhouden dit avontuur aan te gaan. En zie het resultaat. We zijn trots op wat we doen, maar hebben er vooral plezier in. We maken er daarom tijd voor vrij. Hoe we het doen? Tja, waar doe je goed aan als je een webshop wilt runnen? Het moet ons een goed gevoel geven. Dat geven onze klanten ons, door onze leuke items te kopen en ons te volgen op sociale media. Het is een kick al dat leuks from DownUnder naar Nederland te halen en te zien dat jullie er ook blij van worden. Verder gaat het om de balans. De balans waar bijna alle vrouwen naar zoeken. Want net als heel veel van jullie zijn ook wij vrouw, moeder, collega, vriendin, zus en familie. En dat willen we allemaal zijn. En nu zijn we ook nog de trotse eigenaressen van Kiwi & Koala! Maar wij hebben onze balans wel gevonden. En dat betekent voor ons plezier & energie en dat is erg fijn. Zoveel is wel duidelijk.

HELLO hippe webshop!

Het begon met alle leuke cadeaus die Linda naar Suus stuurde vanuit Australië voor verjaardagen, Kerst en de geboortes van de meisjes. Cadeaudoosjes vol met leuke spullen van hippe Aussie merken; eco rompers met hippe prints, gehaakte knuffels, oorbellen, posters, make-up tasjes, babydekens…..joehoe HEBBEN HEBBEN HEBBEN! Suus wist zeker; dit is allemaal te leuk! Daar moeten we wat mee, want hier worden heel veel andere vrouwen ook blij van. Dus hebben we gepraat, gerekend, marktonderzoek gedaan en hebben we de stap genomen. HELLO hippe webshop!
We willen jullie, al onze lieve volgers en klanten bedanken voor jullie steun, leuke reacties en enthousiasme. Dat levert ons plezier en energie op om lekker door te gaan met Kiwi & Koala!

En om het 1 jarig bestaan van Kiwi & Koala ook een beetje met jullie te vieren, geeft Kiwi & Koala 10% korting op het hele assortiment van maandag 7 december 2015 8.00 uur tot woensdag 9 december 2015 middernacht met de kortingscode: URBANKIWI15.

Kerst shoptips van Kiwi & Koala

  1. Bandit Bunny; een vriend voor echte bandieten
  2. Kippin Dash; een knuffeldoekje voor lieve baby’s
  3. Alfabet poster; in blauwgrijs, roze of groen
  4. Knobbly wandhaken; opgeruimd staat hip! In verschillende vormen en kleuren
  5. Maddie Mermaid; een dromerige zeemeermin vriendin
  6. Metalen pijlen; hip & stoer aan de muur in zwart, goud en roze
  7. Metalen draadmand; stoer opruimen in zwart, groen of wit

Must-have Monday: Kerst shoptips van Kiwi & Koala | UrbanMoms.nl

(Visited 397 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *