Must-have Monday: Flik Flak | UrbanMoms.nl

MUST-HAVE MONDAY: KLEUTER MODE EN CADEAUS

Flint is een creatief in de dop. Dagelijks komt hij met minimaal 3 (echt mooie!) tekeningen thuis. De mooiste krijgen een plekje op onze krijtmuur, die na een tijdje weer rouleren met andere mooie tekeningen. Ik moet eerlijk zeggen dat er regelmatig, met pijn in mijn hart, tekeningen in de prullenbak verdwijnen. Ik heb niet echt een plek om deze tot in de eeuwigheid te bewaren. Maar Make History heeft daar nu een een oplossing voor; de Art Bag! Je kunt er je mooiste tekeningen in bewaren en de Art Bag is gemakkelijk mee te nemen. Ook kan je hem aan de muur hangen als moodboard. We like!

Hoe laat is het?

Omdat hij het creatieve op school leuker vind (wie niet?!), blijft het lezen en rekenen iets achter. Je merkt dat hij wel steeds meer geïnteresseerd is in letters en cijfers en dat hij steeds vaker om de tijd vraagt. Hoog tijd voor een eigen horloge dus. Ken je de Flik Flak horloges van Swatch nog? Voor Flint heb ik nu dit leuke witte model, die hij zelf uitkoos. Een wat stoerder model, maar wel eentje waar de cijfers goed leesbaar zijn. Zelfs de secondes worden aangegeven én hij is waterdicht. Wel zo handig. Hij doet hem regelmatig om, omdat hij zich steeds meer bewust is van de tijd en op deze manier houvast heeft (vooral om te weten hoe laat het Sinterklaasjournaal precies start ;) ). Er zijn veel verschillende modelletjes (zelfs met Elsa en Olaf of Batman) dus voor ieder wat wils.

Coole outfit

Oké eerlijk. Deze Kiss Me broek krijg ik écht niet meer bij hem aan. Hooguit bij zijn broer. Maar ik vind hem zóóó leuk! En een toffe match met de trui en rugtas. Wat vinden jullie?

Wil je weten waar je deze items kunt shoppen? We hebben de links naar de shops hier voor onder elkaar gezet.

Shop de items hier:

  1. ‘Eat your heart out’ trui
  2. Flik Flak horloge
  3. Superhero knuffel
  4. Kiss Me sweatpants
  5. Gerecyclede rugtas
  6. Art Bag
(Visited 358 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *