Baby Boxhangboekje | UrbanMoms.nl

MUST-HAVE MONDAY: MONOCHROME BABY BOXHANGBOEKJE

Dit heerlijke boxboekje kreeg ik een tijdje geleden alweer opgestuurd van Rebecca. Via de mail raakten we aan de praat en zij herkende het dat ik door mijn oudste geïnspireerd was geraakt om te gaan ondernemen. Haar oudste was haar inspiratiebron voor het maken van een boekje voor in de box.

Dit boekje is helemaal in het zwart-wit. Wist je dat dit niet alleen heel hip is, maar dat uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat baby’s heel graag naar zwart-wit patronen kijken? Zeker de eerste levensmaanden. Je kunt het boxhangboekje met de touwtjes aan de spijlen van de bos vastmaken, zodat de onderkant op de bodem van de box rust. Zo kan jouw kleintje op zijn buikje naar de plaatjes, of zichzelf in het ♥ spiegeltje, kijken.

Het boekje is 15,5 x 15,5 cm groot en kost €10,00. Van elk verkocht boekje gaat €1,00 naar War Child. Een super leuk kraamcadeautje toch?! Shop hem hier.

Baby Boxhangboekje | UrbanMoms.nl
Baby Boxhangboekje | UrbanMoms.nl
Baby Boxhangboekje | UrbanMoms.nl

(Visited 538 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder van UrbanMoms.nl, runt samen met haar compagnon creatief bureau vanDAMM, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *