MUST-HAVE MONDAY: ONZE 8 FAVORIETEN VAN WEBSHOP LITTLE DIFFERENT

Must-Have Monday: Little Different |UrbanMoms.nl

Summer is coming! Afgelopen weekend hebben we er al een beetje aan mogen proeven. En vandaag hebben wij onze 8 favoriete zomer items van de webshop Litte Different op een rijtje gezet. En de naam zegt het al: Little Different, een beetje anders. Toen eigenaresse Rosan op zoek ging naar mooie kleding voor haar dochter, viel het aanbod haar wat tegen; teveel roze, felle kleuren en prints. Dat moest dus anders volgens haar.
Inmiddels heeft ze met Little Different een mooie webshop neergezet met een prachtige combinatie aan merken vanuit de hele wereld, zoals het mooie 1+ in the family, het Deense Petit by Sofie Schnoor, het Franse Les Petites Choses, het Zuid-Afrikaanse Sticky-Fudge en het Nederlandse House of Jamie. Wij worden er blij van! Zit er iets tussen voor jouw kleintje?

Shop deze items hier:

1. Petit by Sofie Schnoor sweatshirt
2. 1+ in the family over-all
3. 1+ in the family legging
4. Les Petites Choses t-shirt
5. House of Jamie skirt
6. Sticky-Fudge sweater
7. 1+ in the family dress
8. Sticky-Fudge jumper

(Visited 1.303 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *