MUST-HAVE MONDAY: ONZE BABY FAVORIETEN VAN LITTLE KING ARTHUR

Little King Arthur baby favorieten | UrbanMoms.nl

Little King Arthur is de website voor hippe en kleurrijke kleding en accessoires voor baby’s en dreumesen van 0 tot 2,5 jaar. Marilyn Monkau is op de oprichter en drijvende kracht achter Little King Arthur en mama van een dochter en een zoon (Arthur) en een super schattige tweeling die begin juli zijn geboren.

Exclusievere merken

Omdat Marilyn vond dat er in Nederland te weinig toffe exclusieve kleding werd verkocht -die bijvoorbeeld wel populair zijn in Amerika en Australië- wilde zij deze merken graag naar Nederland halen en verkopen in haar shop. Denk aan merken als Fable Baby, Our Little Lullaby, Monkey & Mole, Zutano, Skylar Luna, Wilson & Frenchy, Wondermade Walls en Green Little Radicals. Waarbij de eerste 3 merken nog met de hand worden gemaakt.
Jouw kleintje draagt dus echt iets unieks wanneer je een item shopt bij Little King Arthur en bovendien wordt er op gelet dat de merken die worden verkocht in de webshop, werken met biologisch katoen en verantwoord worden geproduceerd.

En wij hebben een selectie gemaakt van onze baby favorieten! Get inspired!

Je shopt deze items hier:

1. Bullhead romper
2. Indian Summer Teepee mocassin
3. Freddy the fish legging
4. Black waves legging
5. Be brave slabber
6. Candy stripe bootie
7. Freddy the fish mutsje
8. Tiny cloud dekentje

(Visited 2.556 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *