MUST-HAVE MONDAY: ONZE FAVORIETEN VAN ECOFRIENDLY & FAIRTRADE WEBSHOP HIPANDGREEN

Hip and Green: ecofriendly fashion for kids | UrbanMoms.nl

Soms kom je webshops tegen die meteen op je netvlies zitten. Ook ecofriendly en fairtrade webshop HipAndGreen is zo’n shop. De vormgeving van de website ziet er goed, je ‘bladert’ gemakkelijk door de shop heen en ze verkopen prachtige merken, zoals Papu Stories (dit mooie merk verkopen zij momenteel als enige retailer in Nederland en België!), Mini Rodini en Soft Gallery.
Maar belangrijker nog; ze hebben een duidelijk doel voor ogen. Ze willen aantonen dat het mogelijk is om stijlvol en hip te zijn en tegelijkertijd ook rekening te houden met mensen en milieu. Alle producten zijn van hoge kwaliteit, gaan langere tijd mee en kunnen dus door meerdere kids gedragen worden. En daar houden wij van!

Voor deze Must-Have Monday hebben wij onze favorieten op een rijtje gezet en neem eens een kijkje in de webshop van HipAndGreen voor het complete aanbod. Get inspired!

Shop onze favoriete items hier:

1. Gouden Veja sneakers (let op: bestel altijd een maatje groter, want Veja valt klein)
2. Soft Gallery zwempak
3. Obi obi glitter diadeem
4. Ettel Bettel slabber
5. Easy Peasy babyschoentje
6. Mini Rodini legging
7. Yumbox lunchbox
8. Fabulous Goose deken

(Visited 583 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *