R_C|UrbanMoms.nl

MUST-HAVE MONDAY: RYLEE & CRU ZOMER COLLECTIE

We hadden het een tijdje terug al gespot op Instagram, dit geweldig mooie merk, maar alleen te koop in Amerika, bummer! Nu weerhoudt ons dat over het algemeen niet direct, maar je kan af en toe onaangenaam verrast worden door nog extra kosten (douane). Gelukkig is het nu ook te koop in Nederland, hiphiphooray. Bij Minimiks kan je de Summer ‘16 collectie vinden. En oeh, wat is het mooi.

R_C|UrbanMoms.nl

De kleuren van Rylee & Cru zijn niet schreeuwerig, maar mooie bruine, licht roze, witte en grijze tinten. Leuke en grappige opdrukken die allemaal met de hand geverfd zijn. Hierdoor krijg je een beetje een soort ‘vintage’ look. En alles wordt lokaal gemaakt in Californië. Bij het zien van het prachtig geschoten lookbook wilden wij ongeveer alles wel bestellen. Te lieve jurkjes en broekpakjes voor meisjes, maar ook grafische hemdjes en broekjes die zowel voor meisjes als jongens kunnen. Of wat vinden jullie van de ‘Life is wonderful’ trui en t-shirt? Ook te gek, toch?

R_C|UrbanMoms.nl

R_C|UrbanMoms.nl

De vrouw achter Rylee & Cru, Kelli Murray, is nogal creatief. Zo maakt ze ook gave prints die je leuk op de kinderkamer kan hangen. Kijk maar eens op haar site . Haar webshop in Amerika loopt als een trein en alles is binnen de kortste keren uitverkocht. In Nederland is het vanaf nu te koop, kijken of het ook zo’n storm loopt. Wij zijn in ieder geval fan!

R_C|UrbanMoms.nl

(Visited 776 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *