Donsje SS16 | UrbanMoms.nl

MUST-HAVE MONDAY: ZOMERSE BABY SANDAALTJES EN ACCESSOIRES

De zomer is goed voelbaar, als de zonnestralen zich tussen de regenbuien door laten zien. En wat heb ik al zin in de zomervakantie. Dagen lang in korte broeken, in zomerse jurkjes, op slippers en met een wijntje op een zonnig terras. Ondanks het wisselvallige weer, wordt de zomergarderobe hier langzaam aangevuld. Zo ook de schoenenkast voor mijn kleinste man. En wat dachten jullie van deze te lieve sandaaltjes van Donsje.

Donsje SS16 | UrbanMoms.nl

Deze sandaaltjes zijn ook maar wat leuk voor (baby) jongetjes! En uiteraard ook super leuk voor meisjes. Gemaakt van zacht en soepel leer en mooi afgewerkt. De bovenstaande sandaaltjes zijn trouwens verkrijgbaar in cognac, wit, skin kleur en zwart.
En hoe leuk zijn de onderstaande sandaaltjes voor meisjes met het bijpassende muizen tasje. Te schattig toch? Het tasje is al online verkrijgbaar en ik verwacht dat deze slippertjes zeer binnenkort ook verkrijgbaar zijn in de webshop van Donsje.

Donsje SS16 | UrbanMoms.nl

Hieronder vinden jullie nog meer sfeerbeeld van de lente/zomer collectie van Donsje. Get inspired en op naar de zomer!

Donsje SS16 | UrbanMoms.nl

Donsje SS16 | UrbanMoms.nl

Donsje SS16 | UrbanMoms.nl

Donsje SS16 | UrbanMoms.nl

Neem eens een kijkje in de shop voor de hele Donsje collectie.

(Visited 1.791 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *