Fabulous Friday: Win a custom made birth poster | UrbanMoms.nl

MUST-HAVE MONDAY: THE BIRTH POSTER het ultieme kraamcadeau

Enige tijd geleden werd ik benaderd door het Zweedse bedrijf The Birth Poster. Zij maken geboorteposters van pasgeboren baby’s en de posters zijn inmiddels een grote hit in Zweden.

Er zijn 4 varianten (ik heb gekozen voor een grove schets) en elke poster wordt op maat gemaakt in elke willekeurige taal. Het enige wat je door hoeft te geven, is de volledige naam, het gewicht, lengte, datum en tijd waarop de kleine is geboren. Ze drukken de baby af op de exacte lengte die jouw baby had bij geboorte. Flint was 52 cm bij geboorte en de baby is daadwerkelijk 52 cm!
De posters zijn 50×70 cm groot, worden geprint op 200 gram Schneidler Poster Papier en kosten €65 (zonder frame), exclusief €10 verzendkosten.

Een mooi aandenken voor jezelf of een origineel kraamcadeau om weg te geven aan je zus of vriendin. Kijk voor meer informatie op thebirthposter.com.

The Birth Poster: het ultieme kraamcadeau | UrbanMoms.nl

These are the other designs of The Birth Poster:
The Birth Poster: het ultieme kraamcadeau | UrbanMoms.nl

The Birth Poster: het ultieme kraamcadeau | UrbanMoms.nl

The Birth Poster: het ultieme kraamcadeau | UrbanMoms.nl

(Visited 3.759 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

6 Comments

  1. Wat gaaf is dit! Een soort moderne variant van zo’n geborduurd geboorte-tegeltje :-). Ik zou zelf denk ik ook gaan voor de versie die jij hebt gekozen. Goed cadeau ook, super origineel en waardevol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *