Must-have Monday: On the move | UrbanMoms.nl

MUST-HAVE MONDAY: ON THE MOVE

Niets is lekkerder dan om samen met jouw kleintje er op uit te gaan. Maar wel in stijl uiteraard! Maak het jezelf gemakkelijk met deze must-have items. Je koopt deze ‘mobility’ gadgets hier:
1. Draagzak (vanaf oktober 2014 verkrijgbaar)
2. Wishbonebike
3. Koptelefoon
4. Drinkbeker
5. Kaplaarsjes
6. Luiertas

(Visited 277 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

7 Comments

 1. Die Bergstein laarsjes zijn super fijn! Ik kocht ze onlangs voor mijn peuter in het paars. Ze kosten misschien wat meer dan een paar laarsjes van de Hema, maar ze zijn van erg goede kwaliteit.

  1. Leuk dat je dat zegt Corine, want dat vind ik nou ook! Voor Flint koop ik ze zelfs een maatje groter, zodat hij ze extra lang kan gebruiken.

 2. De wishbonebike is een fantastisch ding! Duur, maar echt zijn geld waar. Onze kleine man sjeest overal heen.

  Wel jammer van de draagzak. Kost ook flink veel geld, en is niet ergonomisch (en dus niet comfortabel) voor jezelf of voor je kindje. Voor minder geld heb je een minstens net zo hippe ergonomische draagzak waar je veel meer (en langer) plezier van hebt. :)

  1. Naar een hippe draagzak ben ik dan weer benieuwd! Heb je tips? Misschien kan ik daar de volgende keer eens aandacht aan besteden.
   En de wishbonebike is hier ook al jaren favoriet :)

   1. Er zijn zeker veel hippe draagzakken die zowel voor kind als degene die draagt heel prettig zijn zoals Tula, Manduca, Rose and Rebellion, Bondolino, Marsupi, Emeibaby , Ergobaby, Boba, Liliputi enz. Leuk als daar een mooi artikeltje over kan komen :)

 3. Hi Esther, Tula heeft hele gave draagzakken die wel ergonomisch zijn. Neem anders contact op met urbanbabies.nl. Femke wil je met alle liefde informatie verstrekken en wat hippe zakken laten zien. Grz, Nienke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *