MY INSTAGRAM WEEK #2

My Instagram week #2 | UrbanMoms.nl
Wat een heerlijke zomerse week was het toch!! Zon, zon en zon! Met Flint vertoefden wij heerlijk aan de Kralingse plas. Verkoeling voor die kleintjes is echt een must met dit warme weer. En ondanks deze hitte trotseerde ik de Swan Market, een super leuk en sfeervol lifestyle event in het Museumpark in Rotterdam. Daar kocht ik o.a. deze houten broche -LOVE it- en heerlijke icecoffee bij mijn vriendjes van de KoffieKever! Ook had ik deze week (eindelijk) tijd om mijn toffe cadeau van Mausbird in te lijsten.
Ondertussen ben ik druk bezig met de lancering van UrbanMoms.nl. De vormgeving is klaar en de visitekaartjes worden gedrukt. Tussendoor gelukkig nog even tijd om mijn kleine grote vriend Niels te bezoeken. We zijn allebei op dezelfde dag geboren, hoe speciaal!

Enjoy your sunday!
With love, Esther

(Visited 52 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *