MY INSTAGRAM WEEK #10

My Instagram week #10 | UrbanMoms.nl
Deze keer een Instagram week vanuit Zuid-Frankrijk met alleen maar zonnige foto’s -sorry!-. Wij genieten namelijk van een heerlijke kampeervakantie met z’n drieen. Kamperen? In een tent? Ja, echt! Sander en ik zijn vroeger toen we klein waren, jaren lang wezen kamperen met onze ouders. En sinds Flint z’n geboorte zetten we die traditie voort.
Het is altijd wel een toestand om alles in de auto te krijgen (en onze voorbereiding was ook niet al te best moet ik eerlijk bekennen), maar ook dit jaar is het weer gelukt ;)
In twee dagen tijd zijn we naar Zuid-Frankrijk gereden -waar we onderweg o.a. de lekkerste macaron ever hebben gegeten- en zitten nu aan de kust bij St. Tropez. Een camping direct aan het strand, ideaal voor kids!
Elke dag ziet er bijna hetzelfde uit, maar juist dat is zo fijn! ’s Ochtends even knuffelen bij papa en mama in bed, stokbrood halen, springen op het springkussen en daarna door naar het strand; bootjes kijken, zandkastelen bouwen, cocktails drinken. En dat dag in, dag uit. Vervelend he?! Wij houden dat nog wel even vol.
Ondertussen is er de afgelopen week weer veel inspiratie online gegaan. Wat dachten jullie van mijn favoriete winterjassen voor boys & girls, de gastblog van Amsterdamse mom Myra met een uit tip voor de regenachtige herfstdagen, de nieuwste samenwerking tussen Bugaboo en de Andy Warhol foundation en natuurlijk een nieuwe giveway in samenwerking met Collégien! Heb jij al meegedaan? Want je kan een paar design sloffen voor jou of je kindje winnen!

Fijne zondag nog allemaal!
X uit Zuid-Frankrijk

(Visited 53 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *