MY INSTAGRAM WEEK #11

My Instagram Week #11
Ik kan zeggen dat deze week ronduit fan-tas-tisch was!! Niet alleen omdat ik hem doorbracht met de mannen van mijn leven -in het heerlijke Saint Tropez-, maar ook omdat ik afgelopen woensdag te horen heb gekregen dat ik één van de uitverkoren bloggers ben die aanwezig mag zijn bij het Blog Class Event van This Chick’s Got Style.
Dat laatste heeft misschien wat extra uitleg nodig. Yara Michels is de founder van fashion blog thischicksgotstyle.com. Zij blogt al sinds 2009 en is qua stijl, marketing en vormgeving een inspiratie. Ze werkt voor Elle en heeft samenwerkingen met o.a. Chanel, L’Oréal en H&M. A dream job!! Dus zoals je kunt raden, ben ik super blij met de invite om naar haar persoonlijke Blog Class Event te komen!

Verder heb ik afgelopen week gewoon veel genoten van de fijne temperatuur in Zuid-Frankrijk en de qualitytime die ik samen met Sander en Flint had. Er zijn nieuwe vriendschappen ontstaan en prille liefdes geboren ;) Wat is vakantie toch fijn!
Ondertussen is er weer voldoende inspiratie online gegaan, zoals de nieuwe collectie van No Sweet: vol.2 en het inspirerende verhaal van Barts! En ontving ik de eerste foto voor het lookbook van Kids Department. Binnenkort het behind the scenes filmpje van de fotoshoot op UMB!.
Voor nu: happy WE en tot volgende week!

X Esther

(Visited 67 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *