MY INSTAGRAM WEEK #13

My Instagram Week #13
Alweer een week voorbij. Wat gaat de tijd toch snel! Flint wordt volgende maand bijvoorbeeld alweer 3 jaar, ongelofelijk wat gaat het hard! Herkenbaar?? Inmiddels ben ik bezig om decoratie voor zijn verjaardag te verzamelen, maar daarover binnenkort meer.
Afgelopen week was gezellig en druk. Zo ging ik afgelopen zondag naar het allereerste Blog Class Event van Yara Michels. Zij heeft de succesvolle modeblog This Chick’s Got Style. Ik vind het ontzettend knap hoe zij van haar blog (dus van haarzelf) een merk heeft weten te maken. In het echt is ze net zo leuk als haar blog doet vermoeden, dus alles klopt. Zij vliegt inmiddels de hele wereld over en verdiend haar geld met haar blog. En dat zou natuurlijk geweldig zijn als mij dat ook zou lukken met UrbanMoms! Na afloop kregen we een te gekke goodiebag mee, inclusief een katoenen tasje met de opdruk “Keep calm and blog on”. And so I will :)
Zondagavond sloten wij het weekend nog even af met bootjes kijken in de haven en een pizza-tje bij La Pizza. Echt een absolute aanrader met kids!
Ook kreeg Flint deze week een nieuw kapsel. Weg krullen, ooooowwww…. Ik ben heel erg blij met zijn nieuwe frisse look, maar hoop toch heel erg dat zijn krullen weer terug komen! Zou zo zonde zijn…
Verder kwam er deze week ook weer veel inspiratie online, inclusief mijn eerste UMB Video! En wat vond ik dat spannend zeg! Gelukkig heb ik er veel positieve reacties op gehad, dus een grote kans dat ik vaker video’s ga posten. En hebben jullie de blog over het nieuwe merk Australische merk Baobab al gelezen? Ook had ik diverse afspraken met leuke shops en merken deze week! En kon ik het niet laten om nog een bezoekje te brengen aan mijn favoriete kinderwinkel in Rotterdam; Bonbon on the Block. Ik heb dan wel geen meisje, maar werd wel spontaan verliefd op deze hartjes jas.
Vandaag komen mijn zusje en zwager gezellig langs voor de allereerste ‘ceremoniemeester meeting’, want zij trouwen volgend jaar en ik ben ceremoniemeester! Een hele klus, want ze trouwen in Italië! Maar ik heb al vaker met dit bijltje gehakt en ik heb er zin in! Hebben jullie nog plannen voor vandaag?

Fijne zondag in ieder geval en tot volgende week!

XO Esther

(Visited 64 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *