MY INSTAGRAM WEEK #14

My Instagram Week #14 UrbanMoms

De herfst is nu echt aangebroken… Afgelopen zondag was al nat en regenachtig en wij hadden alle drie geen zin om naar buiten te gaan. Op zo’n dag is er niets leuker dan om een tent te bouwen! Uiteraard mocht de chips en een filmpje niet ontbreken. Dus we hebben heerlijk met z’n drieën ‘Nijntje de film’ gekeken haha… Heerlijk die familytime!
En van die familytime moesten we afgelopen zondag extra genieten, want Sander gaat regelmatig voor zijn werk op reis. En ook deze week is hij een aantal dagen weg. Met Flint tel ik deze dagen af d.m.v. een aftelkalender, zodat het voor hem inzichtelijker wordt wanneer papa weer thuis is. Tijd is ook zo’n moeilijk begrip voor een peuter… Maar het werkt!

Tussen alle werkzaamheden voor UrbanMoms en mijn werk als accountmanager door, heb ik deze week nog een aantal hele leuke dingen gedaan. Afgelopen maandag is modelletje Noé bij ons langs geweest voor een fotoshoot. Volgende week zien jullie het resultaat op de blog! Zo’n shoot gebeurt trouwens niet in een professionele studio hoor, maar gewoon op de kast in mijn huiskamer ;)
En afgelopen vrijdag ben ik met Brenda van Kids Department naar het hoofdkantoor van Imps & Elfs geweest! Erg leuk om meer te weten te komen over dit mooie Nederlandse merk, alles klopt namelijk. Van de kinderkledinglijn tot hun nieuwe lifestyle collectie. Binnenkort meer…

Ook ontving ik een super lief cadeautje van het kindersieradenmerk LOVY; een -speciaal voor mij gemaakte- ‘Urban Mom’ ketting om de lancering van UrbanMoms.nl te vieren. Zooooo ontzettend lief! Ik was er zelfs een beetje van ontroerd. Toch bijzonder dat iemand speciaal voor jou de tijd neemt om iets persoonlijks te maken.
En naast een te gekke giveaway -van het nieuwe label Lion of Leisure– ging er ook weer veel inspiratie online deze week: decoratie voor de kinderkamer, mooie wollen dekentjes voor aankomende winter en de hotspots in de Kloosterstraat in Antwerpen van onze nieuwe gastblogger Anaïs.

Ik wens jullie in ieder geval nog een hele fijne zondag en tot volgende week!
XO Esther

(Visited 77 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *