MY INSTAGRAM WEEK #15

My Instagram Week #14 | UrbanMoms
Wintertijd… Toen ik nog geen kids had, was dat heerlijk! Een uur langer slapen… Maar zoals alle moms wel zullen weten, betekent de wintertijd nu een uur korter slapen. Want de kleine wordt steevast oude tijd wakker… Al hebben wij niets te klagen, moet ik eerlijk bekennen. Flint slaapt met gemak tot half 8/ 8 uur. Maar het valt dan toch tegen wanneer hij half 7 nieuwe tijd wakker wordt -zoals vanmorgen-. We hebben in ieder geval lekker wat aan onze dag vandaag :)

Afgelopen week heb ik weer veel leuke dingen mogen doen voor UrbanMoms.nl! Ik had een aantal hele leuke afspraken met diverse merken. Zo had ik donderdagavond bij Osteria Vicini afgesproken met Eline van YEAR (heb je al meegedaan met de giveaway van deze week?) en ben ik vrijdag de hele dag in Den Haag geweest. Daar heb ik Anne van het nieuwe kinderkledingmerk Little10Days ontmoet en ben ik bij de showroom van webshop Born2bSeen langs geweest. Eigenaresse Geraldine heeft dit jaar heel succesvol haar eigen kinderlabel Just Bo gelanceerd. Wat een inspirerende en hardwerkende vrouw! Met beide merken gaan we iets leuks doen, dus hou UrbanMoms.nl in de gaten.

Ook ben ik deze week weer heerlijk met Flint in Plaswijckpark geweest. Echt een aanrader met kids! En had ik een dinerdate met mijn eigen lief. Zo fijn om af en toe een oppas te regelen en tijd voor elkaar te maken.
Als klap op de vuurpijl ben ik gisteren met mijn eigen mom en zusje op bruidsjurken jacht geweest. Heel bijzonder om dit met z’n drieën te doen! Mijn zusje trouwt volgend jaar in Italië en daar hoort natuurlijk een speciale jurk bij. Van tevoren was ik lichtelijk sceptisch of we echt een jurk voor haar zouden vinden. Zij had zo goed voor ogen wat ze wilde -iets hips- maar ik vind al die bruidsjurken gauw te tuttig… Nooit gedacht, maar we hebben een potentiele winnaar!! Nog even een nachtje over slapen, want het is ontzettend veel geld voor één dag. Maar ik weet bijna zeker dat we haar jurk hebben gevonden!

Verder is er elke dag weer inspiratie online gegaan op UrbanMoms.nl! De coole sneakers van Skribbies en de uit tip van gastblogger Myra bijvoorbeeld. En heb je de blog van House of Jamie over de nieuwe kledinglijn voor de allerkleinsten al gelezen?

Wij gaan straks met een goede vriendin lunchen bij Uit je eigen stad en misschien nog even naar de Swan Market in het Museumpark. Maak van vandaag een hele fijne dag en tot volgende week!

XO Esther

(Visited 63 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *